Cu ce probleme se confruntă Cătălin Botezatu la 54 de ani. A mers din nou la control în Turcia

4 decembrie, 2020

A trecut printr-o mulţime de experienţe atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. La 54 de ani, Cătălin Botezatu se dedică trup şi suflet tot carierei lui, însă se mai confruntă şi cu mici probleme de sănătate. 

Cătălin Botezatu a împlinit 54 de ani pe 3 decembrie. Anul acesta nu a făcut o petrecere grandioasă aşa cum obişnuia în alţi ani, din cauza pandemiei toţi ne-am schimbat, la fel şi obiceiurile noastre. Aceasta a preferat să sărbătorească altfel, s-a asigurat că este bine din punct de vedere medical:

'Cu sănătatea sunt ok. Am fost în urmă cu trei săptămâni la control în Turcia şi mi s-a spus să am mai multă grijă de mine, să evit efortul, stresul. În continuare iau medicamentele prescrise de medicul meu. Cu sănătatea nu este de glumă, aşa că înţelegi de ce nu vreau cadouri de ziua mea.", a spus el pentru click.ro.

Anul viitor se gândeşte să facă o petrecere mare de ziua sa: "La anul fac 55 de ani, deci e o vârstă rotundă, aşa că o să-mi iau revanşa cât pentru doi ani. Până atunci îmi doresc să fiu sănătos, să fiu liniştit. Cum ziceam, e prima dată când nu mă aniversez şi când nu-mi fac planuri de Sărbători. Am primit mesaje de la ora 12 noaptea, sute de mesaje, de telefoane, m-a lăsat bateria la un moment dat şi nu ştiam de ce nu mai sună telefonul. De fapt, era închis."

4 catalin botezatu 54 de ani 3 jpg jpeg

Deşi suntem în anul pandemiei de coronavirus, Cătălin Botezatu a spus că această perioadă nu a fost pentru el una rea: "A fost un an foarte bun pentru mine. A fost o toamnă extrem de plină, cu multe prezentări prin ţară. Am avut show-uri de modă în Paris, la Craiova, la Timişoara, Cluj, Arad, iar zilele trecute un show online "Miss Măriuţă", care s-a bucurat de mult succes. Apoi, emisiunea "Bravo, ai stil", de la Kanal D, plus proiectele pe care le pregătesc pentru anul viitor. Deci, pot să spun că am avut activitate, nu am stat deloc, nu am întrerupt nimic. Nu am resimţit pandemia din punctul acesta de vedere, slavă Domnului!"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}