Cu cine s-a sărutat Brad Pitt la Oscar 2020. S-a întâmplat de două ori

10 februarie, 2020
13 brad pitt sarut oscar 2020 1 jpg jpeg

Seara de 9 februarie a fost una memorabilă pentru Brad Pitt. A primit primul premiu Oscar din carieră. Acesta s-a bucurat aşa de mult, încât a fost surprins sărutându-se cu o prietenă apropiată!

Brad Pitt a fost desemnat Cel mai bun actor în rol secundar la gala premiilor Oscar 2020, acesta fiind primul său trofeu pentru interpretare. El a mai câştigat o statuetă în 2014, ca producător al dramei „12 Years a Slave“.

Actorul Brad Pitt a ţinut să dedice victoria celor şase copii pe care îi are cu fosta soţie, Angelina Jolie. „Acest premiu este pentru copiii mei, care colorează tot ceea ce fac. Vă ador! Vă mulţumesc“.

Seara nu a fost lipsită de incidente din partea actorului. În mai mute fotografii, pare că acesta se sărută cu o bună prietenă, chiar cea care i-a înmânat marele premiu. Actorul şi Regina King au făcut poze la panou, chiar acolo s-au apropiat, iar actorul a sărutat-o. Nu a fost o singură dată, ci de două ori. 

Fanii celor doi care au văzut imaginile imediat au comentat că ei ar putea să joace împreună într-o comedie romantică. 

5 brad pitt sarut oscar 2020 7 jpg jpeg

Câştigătorii premiilor Oscar 2020. Brad Pitt a primit primul Oscar din cariera sa

Cea mai importantă seară a cinematografiei mondiale s-a încheiat, iar câştigătorii premiilor acordate de Academia Americană de Film, în Los Angeles, au plecat acasă cu mult râvnita statuetă.

Dacă nu a surprins pe nimeni că Renée Zellweger şi Joaquin Phoenix au câştigat la categoria la care fuseseră nominalizaţi, adică Cea mai bună actriţă în rol principal şi respectiv Cel mai bun actor în rol principal, cea mai mare surpriză a oferit-o filmul sud-coreean Parasite, care a făcut istorie la cea de-a 92-a ediţie a Oscarurilor, câştigând atât la categoria Cel mai bun film, cât şi ca Cel mai bun film străin. Este pentru prima dată în istoria Oscarurilor când un film într-o limbă străină este desemnat Cel mai bun film! Iar Bong Joon-Ho a fost denumit Cel mai bun regizor, învingând nume deja consacrate de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg