Cu sau fără Elon Musk, Elle Macpherson s-a distrat de minune la Bran. Dovada foto

1 noiembrie, 2022

Elon Musk n-o fi fost la mega petrecerea de la Bran, însă invitații s-au distrat chiar și fără el. Zilele trecute, Elle Macpherson, supranumită The Body, ne-a bucurat cu numeroasele ei story-uri și fotografii pe Instagram în care apare pe străzile din Brașov și la mult discutata petrecere de la Castelul Bran.

elle macpherson non excl spl887805 003 jpg jpeg

La petrecerea de duminică noaptea organizată la Castelul Bran, Elle Macpherson a avut o ținută foarte diafană și misterioasă, în același timp, de mireasă medievală, purtând o rochie lungă cu trenă, albă, și o capă de aceeași culoare. Mai interesant este că în imaginile postate pe Instagram de către Elle Macpherson a apărut și cu noul iubit al supermodelului, muzicianul american Doyle Bramhall II, în vârstă de 53 de ani.

elle macpherson iubit profimedia 0726488515 jpg

Întrebată de fanii români dacă Elon Musk a fost, până la urmă, la această petrecere, Elle Macpherson a răspuns cu un nu scurt în comentariile de pe pagina ei de Instagram. Asta nu înseamnă că fostul supermodel australian nu s-a distrat de minune, dovadă fiind numeroasele fotografii și story-uri de după petrecere, postate ieri.

În vârstă de 58 de ani, Elle Macpherson, divorțată din anul 2017 și mama a doi băieți mari, a părut extrem de impresionată și de farmecul medieval al orașului Brașov, acolo unde s-a plimbat agale pe străduțele pietruite și înguste, îmbrăcată foarte casual într-o geacă de piele îmblănită, pulover crem și pantaloni mulați din piele. Mai mult, în story-urile sale apar și imagini dintr-o biserică românească, cel mai probabil celebra Biserică Neagră din Brașov, pe care Elle Macpherson a vizitat-o a doua zi de după petrecerea de la Bran.

O petrecere la care au participat câțiva dintre miliardarii lumii, precum Peter Thiel, co fondatorul PayPal, vedete și manechine, mulți dintre aceștia fiind zăriți pe străzile orașului Brașov, luând masa la un restaurant de lux din oraș și, cu o seară înainte, petrecând la o stână turistică din Poiana Brașov. Pentru acea petrecere, Elle Macpherson a ales o rochie inspirată din cele ale domnițelor medievale, aleasă de un designer român și postată, astăzi, pe pagina ei de Instagram. Elle și iubitul său au fost cazați în Brașov, la hotelul boutique Schuster Boarding House, căruia cei doi i-au mulțumit cu o postare pe Instagram. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg