Culorile pe care Kate Middleton le poartă cel mai des în luna decembrie

20 decembrie, 2019
1 kate1 jpg jpeg

Dacă nu mai ştii din ce culori să-ţi compui ţinutele în această lună magică, te ajutăm să te inspiri de la Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Ea poartă câteva nuanţe potrivite pentru această perioadă din an.

Atunci când faimosul redactor-şef Vogue, Anna Wintour, a fost întrebată care celebritate ştie cel mai bine să se îmbrace în spiritul Craciunului, ea a răspuns fără să clipească: Kate Middleton. Editorul Vogue a explicat: „Ducesa de Cambridge se îmbraca mereu impecabil, iar ceea ce atrage atât de mult la estetica ei este alegerea de a purta stiluri clasice, care îţi dau sentimentul că au fost cumva <<moştenite>>. Deci au şi mai multă semnificaţie”, relatează cei de la WhoWhatWear.

Desigur, Wintour ştie să pună perfect în cuvinte stilul de iarnă al ducesei. Kate îşi transformă uşor stilul în perioada sărbătorilor – alege aceleaşi croieli clasice, însă poartă culori şi imprimeuri cu o tentă tradiţională, care pur şi simplu îţi încălzesc inima.

Fie că merge la biserică, la o slujbă tradiţională de Crăciun, fie că participă la un eveniment de seară organizat de Palatul Buckingham, frumoasa Kate menţine o paletă cromatică formată în principal din verde în diferite tonuri, grena şi rosu – fie luate separat, fie împreună.

De exemplu, Kate a început luna decembrie cu o rochie elegantă verde, pe care a purtat-o la un eveniment organizat de Regina – NATO Leaders Reception.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.roRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg