Cum a ajuns Anca Ţurcaşiu să meargă în cârjă: ''Durerea e inevitabilă''

7 octombrie, 2021
6 anca8 jpg jpeg

Poblemele par să nu o ocolească pe Anca Ţurcaşiu. După ce a trecut printr-un divorţ dureros, artista e nevoită acum să meargă în cârjă. Solista a ajuns în această postură în urma unui accident nefericit.

.„Am căzut, într-o zi, pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat şi am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ţinut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă”, a spus Anca în emisiunea lui Măruţă.

„Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ţinut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu şi în iaurt, ştii cum e. Durerea e inevitabilă, suferinţă e opţională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez şi o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru şi în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot”.

stanga
dreapta
1 turca jpg jpeg
2 turca4 jpg jpeg
6 anca8 jpg jpeg
5 anca9 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg