Cum a ajuns tatăl Marinei Almăşan să lucreze fără bani: ''Fiul meu i-a fost alături în această complicată aventură!''

2 noiembrie, 2021
7 marina98 jpg jpeg

A moştenit de la părintele ei pasiunea pentru scris şi iubirea pentru jurnalism! Fost ziarist cu experienţă, tatăl vedetei nu se poate desprinde nici la 90 de ani de această profesie. Continuă să îşi pună la bătaie talentul cu aceeaşi pasiune, chiar dacă pentru materialele pe care le lucrează nu percepe niciun ban.

"Tata are 90 de ani şi de vreo 70 este jurnalist. La început specializat pe politică externă, apoi aplecat şi spre presa economică.

Desigur că acum este pensionar. Dar eu nu am văzut un om mai dedicat profesiei sale, mai dornic să fie la curent cu tot ce se întâmplă în jurul său - în ţara lui, pe planeta lui. Eu mi-l voi aminti mereu pe tata citind şi scriind. Ziua cea mai fericită din ultimul deceniu a fost, pentru el, aceea în care i-am cumpărat un laptop. E-adevărat, a fost ceva chinuială, până a intrat “în lumea noastră”. Fiul meu i-a fost alături în această complicată aventură!

Acum, tata reuşeşte cu talent nu numai redactarea articolelor sale ( pe care nu a încetat niciodată să le scrie), ci şi folosirea poştei electronice, chiar dacă tatei îi lipseşte cumplit mersul fizic la redacţie, socializarea cu jurnaliştii. Acum însă pandemia l-a convins că online-ul este salvarea, dar chiar si aşa , “bătrânul Almăşan” ( cum îi spun mai tinerii colegi de breaslă) merge regulat la chioşcul de ziare, aprovizionându-se cu “noutăţi”. Ieri era încântat că i-a mai apărut un articol. Întotdeauna pe teme educative, informative. De cele mai multe ori, sunt scrise cu obidă. Obida celui devenit spectator la declinul ţării sale…

Va întrebaţi dacă tata ia vreun ban, pentru ceea ce face? NICIUNUL! Poate va veţi grăbi să-l includeţi în categoria “fraierilor”. Pe undeva, cam acolo s-ar potrivi, judecat după criteriile vremurilor pe care le trăim. Tata este însă o definiţie a pasiunii şi arderii pentru meseria aleasă. O mică parte a felului sau de a fi , sper că se regăseste şi în mine.

Bravo, tata! Sunt mândră de tine!”, spune Marina.Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg