Cum a apărut Dani Oţil la Antena 1 după vacanţa din Maldive cu iubita. E într-o formă de zile mari

11 ianuarie, 2021
4 dani otil a revenit la neata 3 jpg jpeg

A petrecut aproximativ două săptămâni departe de România, într-o locaţie de vis, alături de iubită. Iată cum a apărut Dani Oţil la Antena 1, după concendiul de sărbători!

I-a priit vacanţa, dar şi compania iubitei. Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu nu au stat în România de anul nou, au petrecut Revelionul departe, tocmai în Maldive. S-au bucurat de soare, de plajă, de timpul liber, fără responsabilităţi, fără job, fără trezirea de dimineaţă. Cei doi şi-au încărcat bateriile pentru anul acesta, 2021, care se anunţă a fi şi el un an dificil din cauza coronavirusului. 

Prezentatorul de la Antena 1 a revenit cu zâmbetul pe buze la job. 11 ianuarie e ziua primul sezon Super Neatza la Antena 1. Întreaga gaşcă a apărut pe post la prima oră a dimineţii. Iată-i pe Vlăduţ, Răzvan Simion, Ramona, Dani Oţil şi Florin Ristei!

Dani Oţil a apărut cu zâmbetul pe buze, într-un sacou roşu! Pare că se simte foarte bine, vacanţa i-a priit şi e pregătit pentru un nou sezon al emisiunii.

3 dani otil a revenit la neata 1 jpg jpeg

A început Super Neatza la Antena 1

După o vacanţă binemeritată de sărbători, cea mai matinală gaşcă a revenit luni, 11 ianuarie, cu un sezon fresh de Super Neatza, în fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la ora 08:00, la Antena 1! Aşa se va numi emisiunea de acum.

Vacanţa de iarnă a fost prilej de relaxare, dar şi motiv de dor pentru matinalii Antena 1, aşa că şi ei, la fel ca şi telespectatorii, sunt nerăbdători să revină pe micile ecrane. ”A fost o vacanţă pe care o aşteptam de multă vreme, mă gândeam la ea de prin aprilie-mai. În vară am fost puţin mai reticent şi am zis să nu ne deplasăm foarte mult. Acum, în iarnă, cu teste şi toate măsurile de siguranţă impuse am hotărât să zburăm un pic mai mult, până în Maldive. Am stat la soare, sub apă, am sărbătorit Revelionul pe malul oceanului, fără să stăm foarte târziu pentru că a doua zi aveam scufundări. Am trăit vacanţa aceasta cu siguranţă mai intens decât am făcut-o în ultimii zece ani, pentru că după 2020 am învăţat că fiecare zi petrecută undeva pe planetă trebuie preţuită altfel, nu cum o făceam în ultimii ani. Nu ştim ce ne rezervă 2021, tocmai de aceea am apăsat pedala de acceleraţie foarte tare. Dar, în ultimele zile mi s-a făcut dor de Neatza!

Văzând reluările, mi s-a făcut dor de multe lucruri şi ce am descoperit acum, de când sunt acasă în vacanţă, este că eu chiar nu am ce să fac dimineaţa acasă! Dacă aş fi un miliardar excentric cred că m-aş plictisi de moarte dacă nu aş avea Neatza. Deci, viitorul miliardar excentric se întoarce la muncă de luni!”, a mărturisit Dani Oţil.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg