Cum a decurs botezul fiicei Danei Rogoz. Actriţa a arătat poze de la evenimentul organizat în pandemie

7 septembrie, 2020
9 botez fiica dana rogoz 1 jpg jpeg

Dana Rogoz a arătat imagini superbe de la botezul fiicei sale, de pe 29 august. Lia Elena a fost creştinată de preoţi, iar apoi a avut loc o petrecere discretă, la care au participat membri ai familiei şi unii prieteni.

Ziua de 29 august e una specială pentru Dana Rogoz. Actriţa şi-a creştinat fetiţa. La un moment dat, aceasta s-a gândit să amâne evenimentul din cauza pandemiei. Apoi au luat decizia de a face unul restrâns. De ce? Iată motivul: "La începutul verii ne gândeam să amânăm botezul până când riscurile pandemiei vor fi semnificativ mai scăzute. Sincer, îmi şi imaginăm cum voi intră cu ea de mâna în biserica. Încet-încet, văzând şi cum evoluează lucrurile, începusem să ne gândim dacă nu am putea face totuşi slujba şi o petrecere restrânsă, urmând să adunăm pe toată lumea la tăierea moţului sau pentru un alt moment important din viaţă ei. Dar tot indecişi eram şi balanţă înclină mai mult spre amânarea botezului.

Asta până în ziua în care băiatul cel mare al lui Radu ne-a anunţat că a fost admis la studii în străînătate şi că pleacă in 3 săptămâni din ţară, fără să se mai poată întoarce uşor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că asta e motivul pe care îl aşteptăm că să facem acum botezul şi să nu îl mai amânăm, căci era firesc că fratele ei mai mare să poată participa şi el."

Se ştie că Radu Dragomir, soţul Danei Rogoz, mai are un fiu din prima căsnicie. Acesta a fost prezent la eveniment, ba chiar a pozat alături de toată familia. 

1 botez fiica dana rogoz 8 jpg jpeg

Pe blogul său, Dana Rogoz a mai precizat că în doar două săptămâni a organizat evenimentul alături de o firmă specializată. Tema a fost Camp Party. Aproximativ 35 de persoane s-au bucurat de un decor special, totul cu distanţare socială: "Pentru siguranţa invitaţilor (am fost în jur de 35 de persoane), am pus mesele la distanţă una de cealaltă, că fiecare să poată rămâne în confort alături de familie sau grup de prieteni.  Mi-am imaginat întreaga petrecere că pe o zi de vacanţă, o vacanţă pe care nu am avut-o mulţi dintre noi în vara lui 2020.(...) Invitaţiilor le-am mai pregătit şi eşarfe – bandane brodate cu iniţialele L.E., perfecte pentru o zi de camping. Iar copiii au primit fiecare câte o bocceluţa (cum se vede în fotografia cu Vlad), creată din aceleaşi bandane, în care le-am pus multe dulciuri sănătoase."

Priviţi în galeria foto cum a arătat Lia Elena Dragomir la botezul său.

4 botez fiica dana rogoz 5 jpg jpeg

Foto: Facebook & Blog Dana RogozRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg