Cum a petrecut Corina Caragea în America. Imagini sexy cu vedeta

20 decembrie, 2021
9 corina7 jpg jpeg

Corina Caragea a petrecut o vacanţă de vis în America. Vedeta recunoaşte că s-a simţit ca într-un film: a patinat, s-a plimbat, a făcut cumpărături.

“Tot decorul este aranjat de Crăciun, piesele din puzzle perfect puse la locul lor: vitrinele fantastic decorate şi luminate, bradul de la Rockefeller Center, casele împodobite. Dar parca totuşi ceva lipseşte. Personajele. Merg pe trotuar fără să mă împingă mulţimile de turişti, magazinele sunt aproape goale, Times Square numără şi ea puţini musafiri, celebrele scări roşii sunt libere, aşa ca mă aşez liniştită, găsesc LOC,  fac o poza a noului New York. Oare aşa urme să fi lăsat pandemia?”, povesteşte vedeta pe blog.

Două străzi mai încolo parcă văd şi acum coada interminabilă la cea mai bună pizza din oraş. Îngheţam aşteptându-mi rândul. Acum intru liniştită, chiar îmi aleg eu masa, John’s Pizzeria este pe jumătate goală oricum. Tot coadă era şi în faţa a doua magazine preferate din New York, care îmi furau timp din vacanţă şi spaţiu în valiza, acum sunt doar fantome. Unul este complet desfiinţat, altul e în moarte clinică – rafturile semi goale, angajaţi sictiriţi şi clienţi putini. La metrou parca îmi aud ecoul vocii, doar cafenelele sunt pline…de oameni care şi-au mutat biroul acolo.

Aşa am regăsit New York-ul în noiembrie. Nu ştiu dacă sa mă bucur sau nu. Am găsit chiar pentru a doua zi bilete la un spectacol de Crăciun, am reuşit sa mă bucur de oraş, sa mă relaxez, sa îl privesc, aşa cum pe vremuri nu aveam loc”.

3 corina9 jpg jpeg

Vacanţa frumosei brunete a continuat cu o săptămână la Boston. “Am avut impresia ca avionul m-a lăsat la Londra. Liniştit, cu un parc superb, cel mai vechi parc public din America – Boston Common, plin de veverite si ratuste, cu strazi late si case desprinse parca din cartierele londoneze. Daca in New York, Craciunul e între magic şi comercial, aici chiar e poveste”.

“Am poposit încă o zi la New York, în decembrie, în drum spre casă. Cu totul altă poveste! Preţurile cazării s-au triplat, restaurantele pline, străzile ticsite de turisti înghesuiţi sa vadă şi să filmeze spectacolul luminilor de pe Fifth Avenue, oraşul a înviat brusc, ca o minune de Crăciun în filmele în care mă cred eu pe aceste străzi  Este din nou devorat de turişti, în ciuda preţurilor simţitori mai mari decât în alte luni de decembrie în care l-am vizitat şi a restricţiilor care sunt ca nişte examene tot mai dure de care călătorii trebuie să treacă.

image

Eu am stat cu inima strânsă până în ultima clipă şi la dus şi la întors, bagajele au aşteptat rezultatele testelor PCR. Din păcate în acest vremuri, lista pentru vacanţa este mai lungă decât cea pentru Moş Crăciun”.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg