Cum a reacţionat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama sa a pozat în Playboy. Ruxandra are 11 ani

18 septembrie, 2020
7 ioana ginghina si ruxi jpg jpeg

În urmă cu zeci de ani, Ioana Ginghină a avut curajul şi a pozat nud în Playboy. Avea 20 de ani pe atunci şi un viitor strălucit. Mai târziu şi-a format o familie, are o fiică căreia i-a dezvăluit despre pictorialul provocator în revista dedicată bărbaţilor. 

Ioana Ginghină a divorţat de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale. Atunci, actriţa a decis să îi spună Ruxandrei lucruri mai puţin cunoscute din viaţa ei, precum pictorialul din Playboy. 

"Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată şi cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean şi  e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar ştie.

Când a fost divorţul, eu am ţinut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă şi să o afecteze. Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriţă, fiind singură în perioada aceea, având 20 şi ceva de ani, nu mi s-a părut aşa o problemă. Ruxi nu a avut nici o reacţie când i-am spus despre pictorial, vrea să se facă şi ea actriţă", a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. 

2 ioana ginghina si fiica sa 4 jpg jpeg

Cum se înţelege Ioana Ginghină cu fiica ei, după divorţul de Alexandru Papadopol

Mama şi fiica au o relaţie foarte bună. Recent, actriţa a dezvăluit: "Cum e viaţa noastră? E perfectă şi Ruxandra a realizat asta duminica, când am fost în vizită la nişte copii mai puţin norocoşi. Secretul fericirii este să apreciem ceea ce avem şi să ne uităm întotdeauna în jos. 🙏 Şi nu uita, daruieşte: un zâmbet, o vorba frumoasă, o carte, o înghetata... adu bucurie celor din jur!", a scris ea pe Facebook. 

4 ioana ginghina si fiica sa 2 jpg jpeg

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu