Cum a slăbit Adda 9 kilograme. Artista este încântată: ”De mult nu am mai avut un abdomen aşa!”

20 aprilie, 2021
1 adda png png

Adda a dus o luptă aprigă cu câteva kilograme în plus care tot nu i-au dat pace. Dar, în sfârşit, cântăreaţa se declară mulţumită de formele noi ale corpului său.

Ce a făcut Adda de a obţinut aceste rezultate frumoase? Secretul stă, desigur, în alimentaţia sănătoasă. Nu e vorba de regimuri, ci doar de adaptarea la un stil de viaţă sănătos.

adda balada png png

Adda a ajuns acum la 55,3 kilograme şi a pierdut 9 kilograme. Este şi puţin îngrijorată, încât se vede nevoită să îşi schimbe întreaga garderobă, ceea ce înseamnă cheltuirea unei sume de bani considerabilă.

Însă cel mai mult contează faptul că se simte bine în pielea ei, uşoară şi mândră că are un abdomen cum de mult nu a mai avut.

adda2 png png

”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentaţie sănătoasă şi potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Pentru fanii de pe Insta, artista a explicat clar, într-un Instastory, că nu a ţinut regim, dar a eliminat alimentele cu histamină, gluten şi zahăr.

”NU ţin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA - am intoleranţă! Fără - GLUTEN- am intoleranţă. Am renunţat şi la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina creşte şi am erupţii pe tot corpul... tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine şi suplimente ca să îmi întăresc imunitatea şi să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentaţiei greşite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc şi stres”, conchide Adda pe Instagram.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg