Cum a slăbit Adda 9 kilograme. Artista este încântată: ”De mult nu am mai avut un abdomen aşa!”

20 aprilie, 2021
1 adda png png

Adda a dus o luptă aprigă cu câteva kilograme în plus care tot nu i-au dat pace. Dar, în sfârşit, cântăreaţa se declară mulţumită de formele noi ale corpului său.

Ce a făcut Adda de a obţinut aceste rezultate frumoase? Secretul stă, desigur, în alimentaţia sănătoasă. Nu e vorba de regimuri, ci doar de adaptarea la un stil de viaţă sănătos.

adda balada png png

Adda a ajuns acum la 55,3 kilograme şi a pierdut 9 kilograme. Este şi puţin îngrijorată, încât se vede nevoită să îşi schimbe întreaga garderobă, ceea ce înseamnă cheltuirea unei sume de bani considerabilă.

Însă cel mai mult contează faptul că se simte bine în pielea ei, uşoară şi mândră că are un abdomen cum de mult nu a mai avut.

adda2 png png

”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentaţie sănătoasă şi potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Pentru fanii de pe Insta, artista a explicat clar, într-un Instastory, că nu a ţinut regim, dar a eliminat alimentele cu histamină, gluten şi zahăr.

”NU ţin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA - am intoleranţă! Fără - GLUTEN- am intoleranţă. Am renunţat şi la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina creşte şi am erupţii pe tot corpul... tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine şi suplimente ca să îmi întăresc imunitatea şi să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentaţiei greşite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc şi stres”, conchide Adda pe Instagram.

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg