Cum a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme: "Am început să intru în vechile haine"

30 septembrie, 2021
5 bahmu1 jpg jpeg

Adriana Bahmuţeanu mai are câţiva paşi până să obţină silueta mult visată.Vedeta a adoptat un stil nou de viaţă, iar rezultatele se văd.

“Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a precizat Bahmuţeanu la Antena Stars.

Vedeta a încercat de această dată o metodă nouă. Ea şi-a făcut, la recomadarea medicului, nişte injecţii care îi inhibă pofta de mâncare.

stanga
dreapta
5 bahmu1 jpg jpeg
3 bahmu3 jpg jpeg
4 bahmu8 jpg jpeg

“Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronţăi câte ceva, mănânc salate şi fac nişte injecţii. Dimineaţa mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineaţa. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic şi m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunţat la pâine, m-am dus cu analizele făcute şi injecţiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenţie în materie de slăbit, e brevetată, nu ştiu cum se numeşte, dar nu e nimic experimental, se fac timp de şase luni. Îţi trebuie reţetă şi doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a adăugat Adriana.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg