Cum afectează escapada Prinţului William relaţia cu Kate?

17 martie, 2017
4 kate william z jpg jpeg

Astăzi, Ducele şi Ducesa de Cambridge se află în capitala franceză, Paris, într-o vizită oficială. Cât de frumos, ar spune mulţi dintre voi, dar Kate poate nu este de aceeaşi părere, având în vedere ipostazele în care a fost surprins soţul său zilele trecute, pe când acesta se distra la schi şi în club în Elveţia, iar ea stătea acasă cu copiii. Ce se ascunde sub aceste apariţii imaculate, cu părul mereu aranjat şi machiajul la locul lui? În ciuda imaginii perfecte, Ducesa pare să clocotească pe dinăuntru. 

image

Cum a putut William să se expună public atât de mult? Pe parcursul ultimelor zile au apărut o mulţime de fotografii şi clipuri video ale soţului care petrecea într-o excursie cu prietenii la schi, iar presa de pretutindeni a preluat imaginile şi a discutat pe seama acestora şi a comportamentului unei feţe regale, un succesor la tronul Marii Britanii. Faptul că soţia stă acasă, sau participă la evenimente regale, în timp ce toată distracţia este în altă parte, poate fi îngrijorător pentru o femeie. Aşa să fie şi în cazul Ducesei de Cambridge? De-a lungul anilor, ea şi William s-au străduit să pară uniţi, atât în calitate de regalităţi, cât şi ca un cuplu, iar această imagine este acum la un pas de a fi spulberată.

William dansând într-un club din Elveţia.

Escapadele sale riscă să-i pună în pericol imaginea, dar dau şi ocazia unor comentarii răutăcioase legate de calitatea căsătoriei sale cu Kate. Între timp, cei doi trebuie să îşi facă datoria în de regalităţi şi apar din nou împreună la Paris. Este pentru prima dată când Prinţul William vizitează oficial capitala franceză, din moment ce mama sa a murit acolo acum 20 de ani.

Până la urmă, cine ar fi crezut că rebelul Prinţ Harry va fi sobru şi îşi va face datoria, în timp ce fratele mai mare chefuieşte? Poate că nu ar trebui să fim surprinşi. William a fost mereu cel important, iar în contrast, Harry şi-a petrecut zece ani în armată. El a avut o pregătire militară adecvată şi înţelege conceptele de loialitate şi de serviciu.

image

Cum ar trebui să se simtă Kate după această escapadă a lui William? La urma urmei, s-a căsătorit cu un prinţ fermecător. Orice s-ar fi întâmplat după ce William a ajuns acasă din vacanţă, Kate şi el sunt din nou împreună, în centrul atenţiei, în timp ce îşi fac datoria de regalităţi.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg