Cum arată acum Cosmin Cernat, celebrul prezentator? Trece printr-o schimbare majoră, a slăbit enorm

30 decembrie, 2019
9 cosmin cernat transformare jpg jpeg

Cosmin Cernat trece acum printr-o transformare vizibilă. Celebrul prezentator a slăbit enorm, se pare că acesta a dat mai multe kilograme jos.

Celebrul Cosmin Cernat a revenit în urmă cu aproximativ un an pe micul ecran când a prezentat emisiunea Exatlon, difuzată pe Kanal D. Se anunţa atunci extuziasmat de noul proiect, dar şi de postura de moderator pe care o avea cu toate că s-a confruntat cu mici probleme cu vocea, a fost nevoit chiar să facă injecţii:

„Am fost bucuros că am avut un succes neaşteptat cu «Exatlon», m-am uitat la format şi mi-a plăcut pentru că avea partea de comentariu, de reporterie, de moderare, avea toate genurile. Un concurent se putea răni însă nu şi prezentatorul. Pentru a-mi reveni vocea, am făcut injecţii antiinflamatoare cât pentru o viaţă, pentru că pastilele nu funcţionau. Am avut doi medici, unul mexican şi unul cubanez, nişte băieţi extarordinari. Şi pentru sezoanele acestea am făcut mult mai multe injecţii. Vorbeam mult, tare, pe plajă, în curent, soare, vânt, iar apoi am încercat să controlez totul mai mult şi a fost mai bine”, a declarat Cosmin Cernat.

După ce nu a mai apărut zilnic la TV, Cosmin Cernat s-a ”refugiat” în mijlocul familiei, dar participă, de câte ori timpul îi permite, şi la anumite evenimente publice. Acesta şi-a făcut recent apariţia la GALA DE EXCELENTA Suflete Oameni Sperante.

A uimit deoarece, din imagini, se poate observa că a slăbit destul de mult. În urmă cu câteva luni, prezentatorul declarase că a dat jos aproximativ 12 kilorame şi că nu ar avea probleme de sănătate:

”N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”.

3 cosmin cernat a slabit 2 jpg jpeg

Foto: Ştefan Ovidiu



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg