Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani, când transmitea pentru TVR 1 de la decernarea Premiilor Oscar

30 septembrie, 2020
5 andreea marin la oscar 1 jpg jpeg

Are zeci de ani de carieră de care este mândră şi iată că acum vine în faţa telespectatorilor cu o nouă emisiune! Andreea Marin e mai energică ca niciodată, e bucuroasă că va apărea din nou în faţa publicului, pe micul ecran. S-a întors în familia TVR, chiar pentru televiziunea pentru care acum 25 de ani transmitea de pe covorul roşu de la decernarea Premiilor Oscar. 

Andreea Marin a revenit în platourile Televiziunii Române. Acolo au năpădit-o cele mai frumoase amintiri. Ea era reporter special la Premiile Oscar, iar Mircea Radu prezenta ştirile, în România. Au fost atunci în transmisiune directă. Vedeta a povestit: 

"În studioul ştirilor din @TVR Pagină Oficială de azi şi tot la ştiri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roşu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu. Nu ştiu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă ţine cu spiritul tânăr."

Prezentatoarea a ţinut să menţioneze neapărat că decorul emisiunii sale e aproape gata, curând o să o vedem pe post, la TVR 2: 

"Decorul noii mele emisiuni, "Nu există nu se poate! cu Andreea Marin", e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din strainatate (cu emoţii că nu vor ajunge la timp, că aşa e pe timp de pandemie 🙈, dar am avut noroc), la sfârşitul săptămânii facem primele probe în platou! Multe filmări pe teren ne-au dus deja în vieţile şi inimile protagoniştilor emisiunii şi abia aştept să îi aveţi că oaspeţi în casele voastre, sunt oameni care va vor inspiră, va vor aduce speranţa, zâmbet, bucurie de a trăi frumos şi demn, idei îndrăzneţe, prospeţime! Daţi vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran şi acum cu inima plină, că şi acum mai bine de 25 de ani, când eram... ANDREEA piticot la TVR Iaşi 😊. Aşadar: din 12 octombrie, înainte de ştirile serii, de la ora 18, de luni până joi, o ora împreună în fiecare seară pe @TVR2 ! 🤗Nu există nu se poate cu Andreea Marin"

1 andreea marin la oscar 4 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg