Cum arată Angelina Jolie pe timpul pandemiei. Actriţa de 45 de ani este incredibil de slabă

24 iulie, 2020
8 angelina jolie slaba jpg jpeg

E admirată pentru frumuseţea ei, pentru trăsăturile naturale, dar este incredibil de slabă! Angelina Jolie atrage din nou atenţia, chiar şi pe timpul pandemiei, cu fizicul său. Chiar dacă poartă haine negre, până în pământ, se poate observa ce fizic are!

Multe tinere visează să devină actriţe cunoscute precum Angelina Jolie sau măcar să semene cu ea! Actriţa, chiar de la începutul carierei, a impresionat cu chipul său, cu ochii fermecători, cu buzele cărnoase, cu trăsăturile sale superbe! Anii au trecut, s-a căsătorit cu Brad Pitt, a devenit mamă, a divorţat, toate greutăţile din viaţă se pare că şi-au pus amprenta asupra corpului său. Sau ea şi-a dorit să fie aşa de slabă?

La fiecare apariţie pare că Angelina Jolie e din ce în ce mai slabă. Actriţa în vârstă de 45 de ani nu pare că ar mânca ceva, dimpotrivă, trăieşte doar cu apă? Este mai slabă decât o adolescentă, poate mai slabă decât fiicele sale. Angelina Jolie a apărut acum într-un aeroport din Los Angeles. 

Starul a coborât cu copiii săi din avionul privat fiind surprinsă în mai multe poze. Angelina Jolie poartă o rochie neagră, lungă, cu mâneci, fiind încălţată într-o pereche simplă de papuci. Chiar şi aşa se poate observa ce picioare subţiri are. Sigur nu cântăreşte mai mult de 55 de kilograme.

7 angelina jolie slaba in pandemie 1 jpg jpeg

La un moment dat, celebra actriţă a dezvăluit cum se menţine în formă. Este vorba despre un produs, Keto Pure, pe care chiar ea l-a creat. Acesta stimulează arderea grăsimilor şi nu a carbohidraţilor.

"Toată viaţa am fost pasionată de greutatea mea din cauza presiunilor Hollywood-ului de a rămâne tineri.  În ultimii 20 de ani, am călătorit în lume de unde am adus ingrediente organice şi remedii pentru pierderea în greutate. Aşa s-a născut afacerea", a spus actriţa într-un interviu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg