Cum arată Carmen Trandafir fără machiaj: "Soţul îmi spune că sunt cea mai frumoasă femeie"

6 decembrie, 2021
4 carmen3 jpg jpeg

Carmen Trandafir nu crede în pozele frumos lucrate şi în ‘’măştile’’ cu care ajungem să trăim, de aceea a şi lansat o piesă cu mesaj. Ba mai mult, artista a ţinut să le arate celor ce îi iubesc muzica cum arată în intimitatea casei, când renunţă la machiaj şi se lasă mângâiată doar  de vorbele celor dragi.

1 carmen2 jpg jpeg

„Asta sunt, dar nu cu asta defilez!

Am scris versurile celui mai recent single. L-am numit “Măşti” şi nu m-am gândit la măştile care ne protejează de boli, ci la acelea în spatele cărora ne ascundem din ce in ce mai mult. Parcă prea mult. Nu zic că e rău, atunci când deschizi Facebook sau Instagram, să vezi oameni frumoşi, strălucind, radiind…deşi eu văd frumuseţea în cei care îşi arată defectele fără niciun stres. Sau în cei care scriu corect gramatical. Sau în cei care au simţul umorului. În oamenii inteligenţi şi cu bun simţ.

Am simţit nevoia să las deoparte, pentru seara asta măcar, pozele în care sunt fardată şi îmbrăcată în dantele şi haine de scenă şi să mă destăinui…

Aşa mă simt cel mai bine, aşa mă simt EU.

Sunt fan Mickey Mouse şi am dulapul plin de tricouri cu personajul. Am şi un fotoliu în formă de Mickey şi de multe ori mă bat cu Ana pe el..că, na, e al meu .

Nu port prin casă halat din mătase şi nici papuci cu blăniţă. Nici căţelul nu s-ar simţi prea confortabil să simtă mătasea atunci când îmi stă seara în poală.

Plâng la filme, chiar şi Paddington m-a impresionat până la lacrimi, plâng de oftică atunci când nu imi iese ceva, plâng şi de fericire sau emoţii. Şi nu mă feresc să plâng, asta mă eliberează.

Cânt şi dansez prin casă când sunt fericită, nu vorbesc cu nimeni dimineaţa până nu îmi beau cafeaua , beau multe ceaiuri, îmi place ceaiul cu biscuiţi (biscuiţii populari)

Îmi place să joc cărţi cu prietenii Anei, sa joc Păcălici cu nepoţica de 3 ani, îmi plac jocurile, în general. Nu vreau să mi se spună “doamnă”, deci nu aş putea sa joc vreodată fotbal feminin.

Dacă v-aş spune că îmi place să fac oamenii fericiţi, ar suna ca un discurs de proaspăt devenită “Miss Universe”.. aşa că ţin pentru mine asta.

Am foarte multe defecte, dar păstrez detaliile pentru o postare viitoare.

Asta sunt eu... Asta e o poză de seară acasă. Nu îndrăznesc să o arăt pe cea de dimineaţă.

Dar ştiti ce e important? Atunci când abia mă trezesc, îmi strâng părul într-un coc neglijent şi soţul îmi spune că sunt cea mai frumoasă femeie. Ştiu că minte, dar minte frumos”, spune CarmenRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg