Cum arăta Crăciunul în copilăria Mirelei Vaida: "Cântam la toate uşile din sat!"

22 decembrie, 2018
1 image3 jpg jpeg

Vedeta Antenei 1 are şi acum nostalgia Sărbătorilor petrecute la ţară, în Moldova. Uite cum petrecea în copilărie de Crăciun şi cât de diferite sunt acum sărbătorile trăite de copiii săi.

Mare cunoscătoare şi iubitoare a tradiţiilor de sărbători, Mirela Vaida se gândeşte cu bucurie şi nostalgie la Crăciunul copilăriei, petrecut la ţară. „Mergeam cu colindatul şi ne pregăteam de urat, aşa cum e tradiţia în Moldova. Ne luam trăistuţele şi cântam la toate uşile din sat, săream şi gardul unde erau porţile încuiate. Cu nasurile şi cu obrajii roşii de frig ne întorceam acasă cu traista plină de covrigi şi mere. Covrigii îi mâncam după Sfântul Ion, îi încălzea mama pe sobă”, povesteşte Mirela.

Actriţa care o interpretează pe Donna în musicalul „MAMMA MIA!” şi care îşi doreşte să revină anul viitor, după naştere, în frumoasa poveste a celui mai îndrăgit musical din România, spune că această perioadă este plină de provocări cu cei mici, în aşteptarea lui Moş Crăciun, mai ales că în fiecare zi ei se gândesc la alte cadouri. 

image
stanga
dreapta
2 image2 jpg jpeg
3 image1 jpg jpeg
4 image5 jpg jpeg
11 mammamia 342 jpg jpeg
5 mammamia 65 jpg jpeg
6 mammamia 252 jpg jpeg
7 mammamia 297 jpg jpeg
8 mammamia 323 jpg jpeg
9 mammamia 327 jpg jpeg
10 mammamia 334 jpg jpeg

„Deşi nu ştiu încă să scrie, asta nu îi împiedică să modifice lista în fiecare seară, la culcare. Problema e că de fiecare dată vin cu alte cerinţe decât în seara precedentă. Aşa că le-am spus că Moşul a pregătit pachetele şi trebuie să se decidă la un singur lucru. Dar momentan avem pe liste păpuşi, coroniţe, baghete, pantofi cu toc, poşete, maşinuţe cu telecomandă, trenuleţe”, se amuză Mirela.

Asta îi aminteşte şi de cadourile copilăriei, mai ales într-o vreme în care dulciurile, ca biscuiţii glazuraţi în ciocolată şi portocalele erau cele mai mari bucurii. 

Anul acesta, Mirela îşi doreşte foarte mult să plece la munte cu toată familia. „Sperăm să avem şi zăpădă. Ne dorim să ne dăm cu săniuţa, să facem oameni de zăpadă, să stăm mult afară şi seara să ne întoarcem la căldură şi să dormim până dimineaţă”.

Dacă ar fi să îl întâlnească pe Moş Crăciun, Mirela i-ar mulţumi pentru fiecare Crăciun petrecut până acum, pentru toate bucuriile, materiale sau imateriale şi pentru cei mici, care aşteaptă nerăbdători sosirea noului frăţior.

image


Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg