Cum arată Cristina Joia după operaţiile suferite. A rămas cu o cicatrice în urma atacului

7 aprilie, 2021
3 joia4 jpg jpeg

A fost atacată într-un supermarket şi a trecut prin câteva intervenţii. Acum, Cristina Joia încearcă să depăşească momentul greu şi să se obişnuiască cu cicatricea dobândită.

 “Vizibilă de aproape, acum a rămas o cicatrice în locul în care îmi lipsea o bucată din nas. Un drum lung parcurs pna aici.. Mulţumesc pentru profesionalismul, răbdarea şi empatia cu care aţi tratat un pacient ajuns printr-un accident în această situaţie. Ştiu că sunt putin "pirată" (aşa mi-a zis un puşti şi mi s-a părut super funny:-) Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat şi să revin la energia buna de altadată alături de oameni dragi!”, a scris Cristina Joia pe o reţea de socializare.

1 cristina2 jpg jpeg

De curând, Cristina s-a vaccinat anti- Covid, pentru că are trei operaţii la plămâni şi nu vrea să îşi pună viaţa în pericol.

stanga
dreapta
1 cristina2 jpg jpeg
3 joia4 jpg jpeg

"In cazul meu, ( de 7 ani sufar de endometrioza toracica, cu 3 operatii pe plamani la activ) daca as fi contactat virusul as fi facut o forma grava !

Si e o minune ca nu s-a intamplat asta pentru ca tot anul acesta pe langa cele 13 case de la visuri la cheie( respectand evident toate masurile de protectie) am intrat in contact cu foarte multi oameni lucrand la proiectele personale, plus spitalizari etc..deci sunt extrem de usurata si happy!!"