Cum arată fiul lui Mihai Leu, la 27 de ani. E arătos şi are pasiuni ”periculoase”, ca tatăl lui

21 mai, 2021
1 screenshot 2021 05 21 at 11 43 25 png png

Mihai Leu a făcut performanţă în box şi în curse auto, dar a mai tras lozul norocos într-o privinţă: şi-a întemeiat o familie foarte frumoasă. El şi soţia sa de origine italiană au un fiu extrem de arătos, Marco, care nu îi calcă pe urme celebrului său tată, dar tot pasiuni ”periculoase” şi-a ales.

În ciuda celebrităţii sale, Mihai Leu a ales să ducă o viaţă de familie liniştită alături de soţia sa şi de fiul lor, Marco, la Hunedoara. Ca fost campion mondial la box şi campion naţional de raliuri, sportivul are multe apariţii în media, însă soţia şi fiul prefer să stea departe de fenomen.

Cum era de aşteptat, dintr-un tată sportiv şi o mamă frumoasă, de origine italiană, a rezultat un copil cu o moştenire genetică impresionantă. Chiar dacă Marco, la cei 27 de ani ai săi, preferă mai degrabă să stea pe munte, decât în lumina reflectoarelor, nu putem ignora faptul că are fizicul unui actor.

”Am un băiat de care chiar sunt mândru, nu încerc să îi spun eu ce să facă. Încerc să îl las să facă ce îi place şi îl încurajez. Boxul nu i-a plăcut lui, iar cu maşinile, soţia nu a putut niciodată să fie încântată de tema asta şi puţin a contat şi asta. A terminat un masterat de management sportiv, probabil tot cu sportul va avea legătură în viitor. El este instructor de schi şi snowbord, îi place foarte mult, aproape toată iarna este la munte”, a povestit Mihai Leu despre fiul său într-un interviu cu Libertatea.

Marco îşi ajută tatăl şi la competiţiile auto pe care acesta pe organizează, iar în rest preferă să meargă cu snowboardul pe crestele munţilor, pasiune considerate de Mihai Leu chiar mai periculoasă decât raliurile. 

În urmă cu mai mulţi ani, campionul povestea pentru Viva! că băiatul său vorbeşte germană, italiană şi franceză. ”A călătorit cu noi peste tot, dacă am plecat în Germania a venit cu noi, dacă ne-am întors în România la fel. Grădiniţa a făcut-o în Germania, iar când ne-am întors acasă l-am dat la o şcoală în limba germană din Deva. Pentru facultate a ales Timişoara”, a declarat Mihai Leu.

Foto: Facebook, Instagram

 



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg