Cum arată Gabriela Firea la un an de când a suferit o operaţie la colon. Cu ce probleme s-a confruntat recent

21 iulie, 2020
11 gabriela firea si familia 2 jpg jpeg

Din punct de vedere medical, ultimele luni de zile nu au fost uşoare pentru Gabriela Firea! Primarul Capitalei a avut probleme de sănătate chiar de la începutul anului trecut, iar recent a ajuns din nou la spital. 

Apare des la TV, vorbeşte mereu despre probleme politice şi foarte rar despre viaţa personală, despre familia pe care şi-a format-o alături de Florentin Pandele. Gabriela Firea a trecut prin momente dificile din punct de vedere medical. 

Anul trecut, în luna martie, aceasta a ajuns de urgenţă la Spitalul Cantacuzino. A fost supusă unei operaţii gastro-intestinale, iar apoi a făcut declaraţii: "Mulţumesc mult medicilor şi întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată şi operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina şi Sanador, unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică.". Din păcate, ea a revenit în mai puţin de patru luni pe masa de operaţie. 

A suferit o intervenţie la colon în luna iunie 2019 la acelaşi spital. Primarul Capitalei spunea pe atunci că a trecut cu bine de acea intervenţie chirurgicală: "Totul a decurs fără niciun fel de complicaţii, iar acum sunt supravegheată post-operatoriu". Ei bine a trecut un an de atunci, se pare că Gabriela Firea s-a recuperat complet. Aceasta se dedică vieţii profesionale şi rar mai apare şi în poze de familie. 

Chiar în mediul online ea postează imagini, se poate vedea că din punct de vedere fizic şi-a revenit complet. Copiii săi sunt cei care o fac fericită. 

10 gabriela firea copii jpg jpeg

S-a aflat însă că pe 2 iulie 2020, Gabriela Firea a avut din nou probleme de sănătate. Primarul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în biroul său.Se pare că a fost chemată ambulanţa şi un echipaj care s-a deplasat la sediul Primăriei Bucureşti. Acesta a fost dusă cu o maşină a primăriei la Spitalul Cantacuzino, acolo unde ar fi relatat că i s-a făcut rău de la căldură, dar şi din cauză că nu a mâncat. 

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg