Cum arăta Horia Brenciu la prima emisiune în televiziune

4 octombrie, 2021
4 brenciu15 jpg jpeg

De la debutul lui în televiziune s-au risipit ceva ani. Horia Brenciu îşi aminteşte că nu a reuşit să doarmă deloc cu o noapte înainte. Amintirile îl copleşesc astăzi. Avea 21 de ani  şi multe visuri de împlinit.

“3 octombrie 1993… Prima mea apariţie oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct in prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licenţa internaţională din România a unui format de televiziune străin. Imi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie”, spune Horia.

3 brenciu11 jpg jpeg

Tot în televiziune, artistul şi-a cunoscut şi soţia.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povestea Brenciu pentru OK!



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg