Cum arată Linda Gray, actriţa din Dallas, la 77 de ani

12 septembrie, 2017
linda gray jpg jpeg

Astăzi este ziua de naştere a actriţei Linda Gray, celebră pentru personajul său, Sue Ellen. Ea a fost soţia alcoolică a lui J.R. Ewing din Dallas, iar acum arată excepţional pentru vârsta sa şi încă mai actrivează în industria cinematografiei.

image

Despre ea chiar s-ar fi spus că ar avea origini româneşti, căci mama sa s-ar fi născut la Bucureşti în 1923, însă totul s-a dovedit a fi total fals. Cu toate acestea, actriţa americană care a ajuns la venerabila vârstă de 77  de ani este într-o formă de zile mari, în ciuda unei vieţi tumultoase şi a unui rol în pielea căruia s-a simţit ciudat.

image

A avut o viaţă grea şi a crescut lângă o mamă violentă şi alcoolică, apoi a avut parte de un soţ la fel de violent de care în cele din urmă a divorţat, după cum actriţa a scris în propriile sale memorii, însă ea a ales altă cale - să ducă un trai sănătos pentru o viaţă lungă şi frumoasă. Rolul care a făcut-o faimoasă nu a fost unul întâmplător, ci a exemplificat exact momentele din viaţa sa reală, din copilărie şi interacţiunile cu un om căzut în patima alcoolului. În realitate este cea mai liniştită persoană, chiar dacă a avut o viaţă zbuciumată. Odată cu trecerea anilor au apărut şi ridirile şi alte semene ale îmbătrânirii, însă nu şi-a pierdut deloc din farmecul de altădată.

image

Foto: Getty Images, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg