Cum arăta Loredana Groza la 18 ani. Era deja celebră, vânduse milioane de albume, dar nu luase încă bacalaureatul

16 noiembrie, 2020
6 loredana groza 50 de ani jpg jpeg

Loredana Groza apare acum săptămânal la TV, ca jurat al emisiunii X Factor. Din cauza pandemiei, nu o mai putem vedea pe scenă, dar este foarte activă pe reţelele de socializare acolo unde îşi surprinde fanii cu ipostaze inedite. Ce imagine a publicat de data aceasta?

Cântăreaţa şi-a adus aminte de anii de liceu, de clipele în care se bucura de un succes nebun, total neaşteptat. La 18 ani era cea mai iubită artistă din România, vânduse deja milioane de albume, toată ţara o ştia. Susţinea concerte cu mii de fani, totul mergea ca pe roate. 

Împlinise majoratul chiar în timpul unui turneu de 45 de zile, iar apoi urma să susţină examenul maturităţii, bacalaureatul. De atunci, Loredana Groza a postat o imagine pe Facebook. Purta părul prins, uniformă. 

"#Ani de liceu.. ❤️ Poză de absolvire.. 18 ani tocmai împliniţi.. Lori din Oneşti, faţă cu matricolă şi sarafan câştigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , #polivalentă din bucureşti sold out de câteva ori pe an şi vânduse deja milioane de albume cu primul disc Bună seară, iubite..record neegalat încă. Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poză tocmai ce mi sarbatorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin ţară şi venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu’", a scris în mediul online vedeta.

Priviţi imaginea cu cântăreaţa în galeria foto!

33 de ani pe scenă! Transformarea Loredanei Groza din 1986, de la debutul pe scena Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia, şi până acum

Loredana Groza umple inima oricui de bucurie atunci când urcă pe scenă! Aşa a făcut în 1986, la debut, şi aşa face şi acum, în 2020, când este un artist consacrat şi iubit de o ţară întreagă.

Spune-mi un român care nu o cunoaşte pe Loredana Groza sau nu fredonează una dintre piesele de succes ale artistei! Loredana Groza a cucerit publicul de la 16 ani! Cântăreaţa a cunoscut rapid succesul, în anul 1986, când a câştigat Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, fiind cea mai tânără participantă şi câştigătoare din istoria concursului.

4 loredana groza in adolescenta 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg