Cum arată Mădălina Ghenea dimineața, fără machiaj și obosită. Actrița a acceptat o ședință foto atipică

8 iunie, 2022
Mădălina Ghenea după Cannes jpg

Adorabilă și copilăroasă, actrița româncă de 34 de ani demonstrează cât de frumoasă și expresivă este la orice oră.

După un festival de film extenuant, dar în care a cules mulți lauri, Mădălina Ghenea încearcă să se odihnească, înainte de începerea unor alte noi proiecte.

Nu mai este un secret pentru nimeni că este o femeie superbă, cu sau fără machiaj. Apropiații săi știu asta, ocazie cu care buna sa prietenă fotografă a convins-o să se lase fotografiată dimineața complet naturală, fără machiaj sau artificii feminine. Iar asta fiindcă ochiul de artist al Saidei a simțit de îndată că este un moment bun de imortalizat, atunci când subiectul este foarte ofertant.

Rezultatul este unul grozav, căci frumusețea și senzualitatea Mădălinei sunt autentice, iar fardurile vin doar să accentueze trăsături, nicidecum să ascundă defecte.

Vicoolya & Saida Photography a realizat o ședință foto fără pretenții, într-o dimineață leneșă, când românca s-a trezit destul de obosită, cum a precizat.

Mădălina este foarte admirată pentru fizicul său și din ce în ce mai bine cotată ca actriță. Realizările din ultimul timp sunt notabile. Românca a jucat în ”House of Gucci”, iar la Festivalul de Film de la Cannes a avut loc mult așteptata premieră a unui film în care Ghenea a investit mult timp și pasiune: ”Deep Fear”. Și la acest eveniment, Mădălina s-a remarcat prin prezența sa răvășitoare, ocazie cu care a îmbrăcat o superbă rochie albastru metalizat, în care a arătat spectaculos.

Actrița i-a mulțumit public prietenei sale care au fotografiat-o la 7 dimineața complet naturală, dovedind încă o dată cât este de asumată ca femeie. Imaginile neretușate au fost publicate pe contul său oficial de Mădălina Ghenea.



Recente pe Ok! Magazine

Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg