Cum arată mama Adelei Popescu. Prezentatoarea i-a făcut o declaraţie emoţionantă celei care i-a dat viaţă

13 octombrie, 2020
7 adela popescu jpg jpeg

Adela Popescu, foarte emoţionată, a transmis cel mai frumos mesaj mamei sale. Prezentatoarea de la Pro TV a aniversat-o pe care care i-a dat viaţă! Iată ce a transmis!

66 de ani a împlinit mama Adelei Popescu. Doina Popescu este pensionară şi, de fiecare dată când a putut şi a fost nevoie, aceasta a venit la Bucureşti, pentru a avea grijă de nepoţi, de cei doi băieţei ai Adelei Popescu şi ai lui Radu Vâlcan. 

Iată că pe 12 octombrie a fost mare sărbătoare în familia lor, Doina Popescu şi-a serbat ziua de naştere. Adela Popescu a postat o imagine cu ea în mediul online şi i-a transmis cel mai frumos mesaj: "M-ai crescut cu dragoste, respect, atenţie şi imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiţi de iubirea ta şi tot ce îmi doresc este să pot fi...că ţine. Îţi mulţumesc pentru tot. La mulţi ani, mama mea minunată! Te iubim!"

stanga
dreapta
1 parintii adelei popescu 2 jpg jpeg
2 parintii adelei popescu 1 jpg jpeg
3 mama adelei popescu jpg jpeg
4 adela popescu in copilarie 3 jpg jpeg
5 adela popescu in copilarie 2 jpg jpeg
6 adela popescu in copilarie 1 jpg jpeg

Recent, în martie. Adela Popescu i-a făcut mamei sale un cadou special: o operaţie estetică. Doamna Doina Popescu şi-a dorit o operaţie estetică la modă printre vedete, despre care se spune că întinereşte cu mai bine de 10 ani. Este vorba despre o blefaroplastie. “Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, a explicat, pentru click.ro, dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică. O astfel de operaţie durează 30 de minute, iar recuperarea se face în 10 zile.

Cum a fost copilăria Adelei Popescu

Vedeta de la Pro TV dezvăluie că a avut o copilărie foarte fericită:

"Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită."

4 adela popescu in copilarie 3 jpg jpeg

Foto: Facebook