Cum arată mama Alexandrei Ungureanu: "Ei îi povestesc prima dată tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal"

20 mai, 2021
2 alex9 jpg jpeg

Au depăşit multe greutăţi împreună, iar acum se pregătesc pentru aventura vieţii lor. Alexandra Ungureanu şi mama ei vor face echipă la Asia Express.

Artista recunoaşte că relaţia dintre ele a fost întotdeauna una specială, iar cea care i-a dat viaţă îi ştie toate secretele.

“Am emoţii până la cer şi înapoi! Se spune că în viaţă nu iţi poţi cunoaşte cu adevărat limitele, până când nu le provoci. Aşa că, am zis "da" provocării vieţii mele, ASIA EXPRESS, un proiect TV fabulos. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă!

1 alex88 jpg jpeg

Voi face echipă cu omul care a trăit alaturi de mine fiecare fărâmă de emoţie, atunci când, eram cu lacrimi în ochi, de fericire, sau, poate, când eram jos şi trebuia să mă ridic. Ea e mama. Ei îi povestesc prima dată tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal. De data asta va fi alături de mine, cu iubire şi încredere în aventura vieţii noastre şi sper să fie cea mai tare experienţă a noastră, împreună! Vă recunosc, sincer, că e un context care mă scoate total din zona de confort, dar ştiu că voi reuşi, pentru că vă am alături pe voi, cei care m-aţi susţinut şi până acum necondiţionat. Am nevoie de sfaturile şi încurajările voastre, înainte de plecare. Aşa că le aştept, cu drag şi emoţie”, spune Alexandra Ungureanu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate