Cum arată mama Andrei? Cântăreaţa îi duce dorul: "Câtă grijă ai avut de mine! Te iubesc!"

6 aprilie, 2020
5 andra si mama sa 2 jpg jpeg

Andra şi sărbătorit mama de la distanţă. Pe 5 aprilie, cea care i-a dat viaţă cântăreţei a fost sărbătorita zilei. Din păcate, cele două nu au putut fi aproape.

Artista îi duce dorul mamei sale. Andra se află la Bucureşti, acasă, alături de copii şi de Cătălin Măruţă şi, din păcate, nu a putut fi alături de mama sa de ziua ei de naştere. Doamna Elena Mihai a primit în schimb de la fiica sa un mesaj emoţionant pe care l-a publicat şi în mediul online. 

"Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de fratii mei, numai noi ştim. Acum e rândul nostru sa o protejăm! Te iubesc, mama! La mulţi ani!! Si mi-e dor de tine!!! ♥️", a scris Andra. Alături, ea a postat şi câteva imagini alături de cea care i-a dat viaţă. Se poate observa că artista a moştenit multe trăsături de la mama sa. 

Cum arată surorile şi fratele Andrei?

Andra provine dintr-o familie frumoasă, majoritatea muzicieni. Ea mai are două surori şi un frate.  Diana Mihai (43 de ani) coordonează activitatea într-un centru de bătrâni din Câmpia Turzii, iar Aura Claudia, care are 36 de ani, este specialistă în machiaj, dar şi cosmeticiană, într-un centru de înfrumuseţare din Câmpia Turzii, oraşul ei natal. Artista mai are şi un frate pe care îl vedem des pe scenă, şi el este artist. 

"Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci. Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale. Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic, şi nu am mai ieşit la geam, ca să nu ne facem de râs", a povestit Andra despre copilăria şi familia sa, într-un interviu pentru Antena Stars, acum ceva vreme. 

Priviţi imaginea cu fraţii Andrei în galeria foto. Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}