Cum arată soția lui Jason Statham după a doua naștere. Rosie Huntington-Whiteley, surprinsă în costum de baie

18 august, 2022
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg

La șase luni de la a doua naștere, celebrul model a apărut în costum de baie, într-o frumoasă vacanță europeană în Formentera, Spania.

Înaltă și subțire înainte de a doua sarcină, Rosie Huntington-Whiteley pare că a rămas cu câteva kilograme în plus, de care negreșit va scăpa.

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania (17) jpg

Tânăra și celebrul actor din ”Curierul”, Jason Statham, au devenit și părinți de fetiță, căci aveau deja un băiețel în vârstă de 4 ani. La o dată cu rezonanță, 2.2.2022, micuța Isabella James Statham a venit pe lume.

Top modelul Victoria’s Secret l-a așezat la casa lui pe ”băiatul rău” Statham, britanicul pe care multe femei l-au râvnit.

Celebrul cuplu s-a destins în Spania, în vacanță, unde au mers alături de actorul australian Joel Edgerton și alți prieteni.

Rosie Huntington-Whiteley s-a bucurat de zilele la soare pe un iaht de lux, așa cum obișnuiesc vedetele să închirieze, dar a făcut plajă într-un costum de baie întreg. De asemenea, s-au distrat înotând în mare și plimbându-se cu sky-jet-ul.

Supermodelul de 35 de ani a stat în spatele partenerului său de viață, în timp ce acesta a condus pe mare, protejat de o pălărie de soare cu boruri largi.

Actorul britanic în vârstă de 54 de ani și-a scos iubita și la masă în Ibiza, ocazie cu care au fost fotografiați în ținute lejere, de vacanță. Jason a îmbrăcat bermude, tricou alb și pălăriuță albă, în timp ce Rosie a încântat privirile tuturor cu o ținută de un albastru electric, în timp ce și-a lăsat părul desfăcut și nu a uitat de ochelarii de soare.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreună din 2010, au doi copii și s-au logodit în 2016, dar nu s-au grăbit să se căsătorească.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg