Cum arată soţia lui Sorin Bontea? Cei doi sunt căsătoriţi de 26 de ani

14 aprilie, 2020
5 sorin bontea 1 jpg jpeg

Sorin Bontea, dincolo de micul ecran, are o familie superbă. Copiii lui au mai apărut în lumina reflectoarelor, dar nu şi soţia!

Căsătorit de 26 de ani, Sorin Bontea are o fată, dar şi un băiat, Iulian. Relaţia chef-ului cu ambii lui copii este una foarte apropiată, după cum a declarat chiar el în repetate rânduri. „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Fiica lui, Miruna, a apărut chiar şi la "Chefi la cuţite" cu un super preparat. Aproape că a lăcrimat când a văzut-o. Soţia este cea care nu a apărut aprope niciodată la TV.  Aproape singura fotografie cu soţia lui Chef Bontea în spaţiul public este una din ziua nunţii lor. În imaginea respectivă, celebrul bucătar şi soţia lui apar în timpul cununiei religioase. Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, soţia lui Sorin Bontea are trăsături blajine, părul închis la culoare şi o silueta sveltă. Ulterior, ea s-a schimbat, a abordat şi un look nou (vedeţi în galeria foto)

2 sotia lui sorin bontea 1 png png

În anii trecuţi, Chef Sorin Bontea a vorbit şi despre cum şi-a cunoscut soţia şi cum a reuşit să o cucerească: „Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“.

Sorin Bontea a mai dezvăluit că soţia lui găteşte excelent şi că adoră preparatele ei: „Soţia mea găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele“.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}