Cum arată tatăl lui Ruby. Bărbatul a devenit părinte la 18 ani şi are o poveste de viaţă incredibilă: ”Am fost puţin golan...”

8 martie, 2021
1 ruby png png

Ultima ediţie Chefi la Cuţite a beneficiat de apariţia unui concurent la care nimeni nu se aştepta: tatăl cântăreţei Ruby. Acesta, acum în vârstă de 50 de ani, le-a povestit juraţilor despre tinereţea sa intensă, mărturisind că avea doar 18 ani când a venit pe lume artista. 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au avut parte de o surpriză neaşteptată în cea mai recentă ediţie Chefi la Cuţite. Unul dintre concurenţi s-a dovedit a fi tatăl lui Ruby, iar povestea lui de viaţă i-a impresionat pe juraţi aproape mai tare ca reţeta pe care acesta a pregătit-o.

screen shot 2021 03 08 at 11 48 53 png png
cum arată tatăl lui Ruby

Manuel Grigore a dezvăluit că s-a îndrăgostit de mama lui Ruby pe când avea doar 16 ani, iar povestea lor a evoluat mult mai rapid decât se aşteptau.

La 16 ani am cunoscut-o pe soţia mea. La 17 ani şi jumătate am început să stăm împreună. Ai mei au acceptat-o pentru că rămăsese însărcinată cu Claudia, Ruby, cum o ştiu toţi. Să fii tată la 18 ani jumătate nu ştiu dacă eşti...nu eşti conştient de ce se întâmplă în jurul tău, nu eşti conştient că ai anumite obligaţii. Aveam fraţi mai mari, eu eram cel mai mic şi a trebuit să mă însor. Eu am luat-o ca o joacă”, le-a spus tatăl lui Ruby celor trei juraţi, adăugând că a convieţuit cu mama artistei timp de 20 de ani.

screen shot 2021 03 08 at 11 47 07 png png

Sunt despărţit de mama Claudiei datorită libertăţii pe care mi-a dat-o, datorită bunătăţii ei. Mi se părea că totul mi se cuvine pentru că ea îmi dădea dreptul ăsta. (...) Am fost puţin Golan, dar am iubit-o”, a completat Manuel Grigore, care a reuşit să ia cuţitele după ce a pregătit cartofi umpluţi.

Cu siguranţă că şi pentru Ruby a fost o surpriză prezenţa tatălui său în platoul Chefi la Cuţite, întrucât acesta a mărturisit că nu a anunţat-o de apariţia televizată.  

Foto: Instagram, captură video Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg