Cum arată tatăl lui Ruby. Bărbatul a devenit părinte la 18 ani şi are o poveste de viaţă incredibilă: ”Am fost puţin golan...”

8 martie, 2021
1 ruby png png

Ultima ediţie Chefi la Cuţite a beneficiat de apariţia unui concurent la care nimeni nu se aştepta: tatăl cântăreţei Ruby. Acesta, acum în vârstă de 50 de ani, le-a povestit juraţilor despre tinereţea sa intensă, mărturisind că avea doar 18 ani când a venit pe lume artista. 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au avut parte de o surpriză neaşteptată în cea mai recentă ediţie Chefi la Cuţite. Unul dintre concurenţi s-a dovedit a fi tatăl lui Ruby, iar povestea lui de viaţă i-a impresionat pe juraţi aproape mai tare ca reţeta pe care acesta a pregătit-o.

cum arată tatăl lui Ruby
cum arată tatăl lui Ruby

Manuel Grigore a dezvăluit că s-a îndrăgostit de mama lui Ruby pe când avea doar 16 ani, iar povestea lor a evoluat mult mai rapid decât se aşteptau.

La 16 ani am cunoscut-o pe soţia mea. La 17 ani şi jumătate am început să stăm împreună. Ai mei au acceptat-o pentru că rămăsese însărcinată cu Claudia, Ruby, cum o ştiu toţi. Să fii tată la 18 ani jumătate nu ştiu dacă eşti...nu eşti conştient de ce se întâmplă în jurul tău, nu eşti conştient că ai anumite obligaţii. Aveam fraţi mai mari, eu eram cel mai mic şi a trebuit să mă însor. Eu am luat-o ca o joacă”, le-a spus tatăl lui Ruby celor trei juraţi, adăugând că a convieţuit cu mama artistei timp de 20 de ani.

screen shot 2021 03 08 at 11 47 07 png png

Sunt despărţit de mama Claudiei datorită libertăţii pe care mi-a dat-o, datorită bunătăţii ei. Mi se părea că totul mi se cuvine pentru că ea îmi dădea dreptul ăsta. (...) Am fost puţin Golan, dar am iubit-o”, a completat Manuel Grigore, care a reuşit să ia cuţitele după ce a pregătit cartofi umpluţi.

Cu siguranţă că şi pentru Ruby a fost o surpriză prezenţa tatălui său în platoul Chefi la Cuţite, întrucât acesta a mărturisit că nu a anunţat-o de apariţia televizată.  

Foto: Instagram, captură video Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg