Cum e Andreea Mantea dincolo de camerele de filmat. Prezentatoarea şi-a dorit mult să aibă propriul reality-show

27 octombrie, 2020
5 andreea mantea 5 jpg jpeg

Andreea Mantea şi-a dorit mult ca fanii săi să o vadă exact aşa cum e ea dincolo de micul ecran. Prezentatoarea nu se fereşte să îşi expună viaţa, tocmai de aceea are propriul reality-show, unul la care a visat. 

Andreea Mantea a revenit la tv cu propriul ei reality-show – ”Trăiri alături de Andreea Mantea” (Kanal D) după ce a părăsit Turcia şi emisiunea "Puterea Dragostei" pe care o prezenta de aproximativ doi ani. La mare distanţă de România, vedeta s-a temut că nu o să îşi mai vadă familia: "Când eram în Turcia, m-am speriat foarte tare, nu ştiam când mai pot veni acasă, când o pot vedea pe mama, pe sora mea; nu înţelegeam dacă o să mai pot să vin acasă. Nu ştiam dacă vreunul din ei va lua acest virus şi dacă îi mai puteam revedea vreodată.", a spus ea pentru libertateapentrufemei.ro. 

Vedeta a mai mărturisit pentru aceeaşi sursă că nu a stat mult pe gânduri privind schimbarea aceasta profesională, şi-a dorit reality-show-ul: "Eu mi-am dorit acest reality-show, nu a fost nevoie să mă convingă nimeni. Îmi iubesc foarte mult publicul şi am vrut să mă arăt în faţa oamenilor exact aşa cum sunt, alături de cei pe care-i iubesc sau în diverse momente, activităţi de peste zi. Dincolo de profesionistul de televiziune, de prezentatorul Andreea Mantea există un om foarte bun şi foarte interesant. Sunt înconjurată de oameni cu poveşti de viaţă ce merită împărtăşite, aşa că m-am gândit să le arăt şi celor din faţa micilor ecrane acest lucru, să vadă şi ei ce face Andreea Mantea zi de zi, ce preocupări are, ce o bucură, ce o deranjează, ce o face să fie fericită, împlinită, cu cine stă de vorbă. Vreau să le ofer telespectatorilor clipe din viaţa mea şi imi doresc să aibă şi ei parte de relaxare, de bucurie, de întâlniri frumoase."

2 andreea mantea 4 jpg jpeg

"Pe lângă faptul că oamenii, cei care mă cunosc de pe micul ecran sau mă urmăresc în mediul online vor avea şansa de a mă vedea cum sunt eu, ce activităţi cotidiene am, ce trăiri mă încearcă zi de zi, mă gândesc că sunt foarte multe mămici care se vor regăsi în povestea mea de viaţă. Vor avea ocazia să mă vadă reacţionând în diverse situaţii. David e un copil care te provoacă, e inteligent, creativ, curios, orgolios, trebuie să ai nervii tari cu el câteodată. Avem o relaţie cu totul specială şi asta cred că se vede cu ochiul liber."

Andreea Mantea, în ipostaza de mamă singură

Andreea Mantea s-a despărţit de foarte mult timp de tatăl băieţelului ei. S-a gândit dacă îl creşte bine, dacă îl educă bine, ea fiind mamă singură. 

"Sunt genul de persoană care tinde spre fericire, spre iubirea supremă, tot timpul îmi adresam întrebarea dacă vreau mai mult, dacă este bine modul în care procedez …  Acestea sunt cele mai grele întrebări. Fiind o mamă singură, m-am întrebat adesea dacă fiul meu este fericit, dacă totul este bine, dacă am greşit cu ceva, dacă trebuie să mai fac ceva. Acum nu mai am nicio întrebare. Au fost, cândva…"

4 andreea mantea 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis si Klaus Iohannis pe varful Moldoveanu alaturi de Levente Polgar   Facebook jpg
Regina Letizia, Printesa Leonor si Infanta Sofia la Granja Escola Jovent   Instagram (4) jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Profimedia jpg
crbl jpg
FotoJetTindall jpg
Anca Serea la Venetia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charlene în 2008, Getty (1) jpg
Kate Middleton și Meghan Markle, Getty (2) jpg
Kate Middleton, Regele Charles  GettyImages jpg
Catalina Grama si Paul Ipate s au casatorit jpg
Ben Affleck, momente tandre cu fosta soție Jennifer Garner, Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Ricky, Instagram (2) jpg
Letizia și Felipe ai Spaniei, Profimedia (4) jpg
Mihaela Radulescu zi de nastere cu Felix Baumgartner   instagram jpg