Cum îl răsfaţă Marina Almăşan pe Georgică Cornu: "L-am invitat pe Georgică…în Coreea de Sud!"

18 octombrie, 2021
5 marina20 jpg jpeg

Georgică Cornu a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când a păşit în casa Marinei Almăşan. Prezentatoarea nu a gătit, dar ştie cum să îndulcească distanţa dintrei ei, ştiut fiind că omul de afaceri locuieşte la Timişoara.

“Nu vi s-a întâmplat niciodată ( mă refer la voi, dragi femei! ) să traversaţi una din acele zile, in care să nu aveţi, pur şi simplu, chef să intraţi în bucătărie?!?Să visaţi la un prânz delicios pe care să nu-l gătiţi voi, şi nici să nu vă încumetaţi să ieşiţi din casă, de teama pandemiei? …Ei, iată, eu azi am avut fix o astfel de zi! Cum am ieşit din încurcatură? L-am invitat pe Georgică …în Coreea de Sud!!! Şi, după ce i-am vorbit juma’ de oră despre delicatesele pe care coreenii le pun pe mesele lor ( sunt fascinată de bucătaria coreeană, încâ de când am călătorit la Seoul!) , la uşă a sunat cineva şi…surpriză!!! Un domn drăguţ mi-a întins un pachet frumos ambalat, din pântecele căruia am extras tot soiul de bunătăţi - culmea! Dintre cele despre care tocmai povestisem!

( De fapt, ce nu ştie Georgică este că, pe furiş, uneltisem cu prietena mea, managera unui restaurant,  care mi-a preparat, repede şi gustos, cele câteva bucate a caror fană eram, de ceva vreme : Mandu - omoloagele pacheţelelor de primăvară, dovlecei pane in stil coreean, Jampongmion - supă picantă cu fructe de mare şi deliciosul Japchae - vită cu tăieţei din cartofi dulci şi legume). Una peste alta, deşi ziua debutase cenuşiu, a sfârşit prin a fi colorată de comanda noastră online! Ceea ce se vede şi în instantaneele de mai jos!

Zi bună şi vouă, dragii mei!”Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg