Cum îşi maschează Ela Crăciun kilogramele luate în timpul pandemiei. 10 trucuri utile

19 august, 2020
1 ela jpg jpeg

Ela Crăciun a luat câteva kilograme în perioada izolării. Acum, vedeta trage din greu pentru a slăbi, dar în acelaşi timp apelează la câteva trucuri pentru a-şi masca defectele şi a-şi pune în valoare atuurile fizice.

„De-a lungul anilor am învăţat să îmi cunosc corpul şi să îmi creez ţinute astfel încât să îmi acopăr defectele. Acestea sunt câteva trucuri la care apelez, pe care le poate folosi oricine”, a scris Ela ape blog:

Uită-te în oglindă! Descoperă părţile corpului care te avantajează!

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te priveşti în oglindă. Să descoperi ce te avantajează! Eu, spre exemplu, am avut întotdeauna talia îngustă. Acopăr zona coapselor şi partea de sus. Dar talia şi picioarele le pun în evidenţă.

Întotdeauna poartă pantofi cu toc, oricât de mic!

Neapărat, un pantof cu puţin toc. Este foarte important. Ştiu că de multe ori e dificil să purtăm tocuri. Dar credeţi-mă, găsim încălţări care să fie comode, dar care să ne înalţe puţin.

Sneakerşi cu talpă dublă

Mai ales de când sunt mamă, ador să port pantofi sport, sneakerşi. Dar niciodată nu îi iau pe aceia fără talpă. Caut unele modele care să aibă talpă dublă. Trebuie doar să căutaţi, şi veţi găsi. O să vedeţi ce mult vă ajută!

Alegerea corectă a pantalonilor scurţi

Este vară, îmi place să mă îmbrac în pantaloni scurţi. Dar nu-i aleg niciodată pe cei super scurţi sau pe cei foarte lungi. Prefer modelele over-sized, care dau senzaţia că aşa sunt ei, nu că aş avea eu kilograme sau câţiva centimetri în plus.

Cumpăraţi un item în mai multe culori

Atunci când găsesc o piesă vestimentară care îmi place şi care îmi vine foarte bine, cumpăr mai multe culori. Astfel că îmi pot compune mai multe ţinute, diferite, toate având la bază o piesă care ştiu sigur că mă avantajează.

Dacă purtaţi mâneci bufante sau ceva mai larg, optaţi pentru tocuri!

În mod normal nu ar trebui să port bluze cu mâneci bufante, pentru că măresc zona umerilor. Dar, cu o curea strânsă în talie şi neapărat tocuri, ţinuta este una reuşită.

Jeanşi cu talie înaltă

Ani de zile am refuzat să port blugi cu talie înaltă. Atunci când i-am îmbrăcat însă, am observat că îmi stau bine. Completăm ţinuta cu încălţări ce au talpa mai înaltă. De fiecare dată!

Bluza băgată în pantaloni

Atunci când port pantaloni cu talie înaltă şi am o bluză mai largă, o bag întotdeauna în pantaloni. Acest truc alungeşte. Te face să pari mai înaltă şi mai slabă. Facem însă lucrul ăsta doar dacă nu avem burtica prea proeminentă. Altfel, riscăm ca efectul să nu fie tocmai cel pe care îl dorim.

Lenjerie modelatoare

Nu fugiţi de acest tip de lejerie! Rochiţe modelatoare, pantaloni scurţi, corset, chiar şi sutien minimizer dacă sunteţi mare în partea de sus. Încercaţi-le şi o să vedeţi că fac minuni.

Poză în oglindă

Dacă nu sunteţi sigure de felul în care v-aţi îmbrăcat într-o zi, faceţi-vă o poză în oglindă. Sau rugaţi pe cineva să vă facă o poză. Ea va reflecta realitatea! Iar dacă vă place cum arătaţi în poză, înseamnă că sunteţi bine şi în realitate. Dacă nu, e cazul să încercaţi altceva”, a dezvăluit vedeta pe blogul ei.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg