Cum îşi surprinde Andreea Mantea iubitul de sărbători. Prezentatoarea e plină de surprize

17 decembrie, 2020
5 andreea mantea de craciun 3 jpg jpeg

A revenit de luni de zile din Istanbul, are o nouă emisiune la Kanal D, iar acum se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă. Andreea Mantea a dezvăluit cum va petrece Crăciunul şi alături de cine! Vrea să îi surprindă pe cei dragi. 

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit că în casa ei o să fie atmosferă de sărbătoare. Ea stă în bucătărie şi pregăteşte familiei, iubitului, băieţelului ei preparate delicioase: "Cred ca sarbatorile de iarna, mai ales Craciunul este despre, cu si in familie. Ca tot romanul, vom gati acasa preparate traditional romanesti, de la sarmale, nelipsita salata boeuf si pana la celebrii cozonaci, vom impodobi bradul, ne vom bucura de timp in familie. (...) Sunt o pofticioasa, mananc cate putin din orice, asa ca imi va fi destul de greu sa ma decid ce vom pregati; ca nici nu vom face excese, asta este clar, dar masa romanului asa sta bine, cu cate putin din fiecare, sa fie masa bogata de Craciun si noi, cei ai casei, cu sufletul mare.", a spus vedeta pentru kanald.ro.

Andreea Mantea a mai dezvăluit că acum este împlinită pe toate planurile, e fericită: "Sunt o femeie implinita, din toate punctele de vedere. Ce pot sa ii cer mai mult lui Dumnezeu? Ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem, sa fim recunoscatori ca suntem sanatosi, ca ii avem pe cei dragi langa noi, sa nu ne mai axam atat de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care conteaza si care ne fac fericiti. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viata peste cap, dar in acelasi timp, si o lectie foarte importanta din care cu totii trebuie sa invatam ca sa nu lasam pe maine ce putem face azi.". Ce spune despre al doilea copil? "Eu cred ca toate lucrurile se intampla cu un scop in viata, iar Dumnezeu le randuieste cum stie EL mai bine."

3 andreea mantea de craciun 2 jpg jpeg

De ce îşi ascunde Andreea Mantea iubitul: ''Mi-a fost teamă!''

Are o relaţie de câţiva ani, dar preferă să o ţină departe de ochii curioşilor! Andreea Mantea recunoaşte că s-a temut să apară în presă cu declaraţii siropoase despre cel cu care îşi împate viaţa. Vedeta TV a postat un videoclip pe YouTube în care dă mai multe detalii despre bărbatul misterios din viaţa ei. “Nu-l ascund! Pur şi simplu am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de poveşti d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur şi simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea într-un videoclip postat pe YouTube.

1 andreea mantea si iubitul jpg jpeg

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg