Cum îți pregătești corpul pentru vara aceasta? Top 3 sfaturi pentru a arăta în formă la plajă

8 iulie, 2024

Odată cu venirea verii, mulți ne dorim un corp sculptat pe care să-l etalăm la plajă sau la piscină sub soarele arzător. Astfel, chiar dacă tot anul ai tras chiulul, nu este niciodată prea târziu să faci mici îmbunătățiri cu privire la forma fizică.

Foto advertorial Altex

În articolul de azi o să discutăm despre trei sfaturi esențiale care te vor ajuta să îți pregătești corpul pentru vară.

Iată 3 modalități rapide de a slăbi vara aceasta: 

 1. Antrenează-te zilnic

Pentru a ajunge la forma dorită, este esențial să faci mișcare în fiecare zi. Activitatea fizică regulată nu doar că ajută la arderea caloriilor și la tonifierea mușchilor, dar are numeroase beneficii și asupra sănătății tale mintale. Mișcarea zilnică nu înseamnă doar tras de fiare sau alergat, ci îți poți face propriul plan de antrenament cu activități care îți fac plăcere precum înotul, yoga, ciclismul sau sesiunile de dans. Cheia este să îți menții rutina variată pentru a nu te plictisi și a-ți menține motivația. Cele mai bune și rapide rezultate le vei putea obține prin combinarea exercițiilor deoarece ai nevoie atât de dezvoltarea musculaturii, cât și de arderea stratului de grăsime. Motivează-te să te miști în fiecare zi și caută-ți un partener de mișcare pentru a face întreaga experiență mai distractivă.

 2. Redu caloriile din mesele zilnice

Un alt aspect crucial pentru a arăta bine pe plajă este alimentația. Redu aportul caloric zilnic prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase prin înlocuirea alimentelor procesate cu unele organice și proaspete. Fructele, legumele, proteinele slabe și cerealele integrale sunt cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru a-ți crea un stil de viață sănătos. Îți poți începe ziua cu un mic dejun bogat în proteine, cum ar fi un smoothie cu iaurt grecesc și fructe de pădure, iar pentru prânz și cină optează pentru salate proaspete cu piept de pui la grătar sau pește. Evită pe cât posibil alimentele procesate, băuturile carbogazoase și dulciurile, care nu fac decât să adauge calorii goale fără a-ți oferi nutrienții necesari. O opțiune eficientă de a slăbi repede este să-ți achiziționezi un air fryer de la altex.ro pe care să-l utilizezi în gătirea meselor zilnice. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv vei putea prepara alimente delicioase fără ulei, bucurându-te de savoarea preparatelor, dar fără a te îngrijora cu privire la silueta ta.

 3. Hidratează-te

Hidratarea este esențială pentru sănătatea ta generală și pentru a arăta atractiv. Apa joacă un rol crucial în menținerea pielii hidratate și strălucitoare, precum și în funcționarea optimă a organelor și a sistemului digestiv. Bea cel puțin doi litri de lichide în fiecare zi, încercând să eviți băuturile carbogazoase, sucurile foarte dulci, cafeaua și alcoolul. O metodă eficientă de a te asigura că bei destulă apă este cu ajutorul alarmelor sau prin intermediul unei aplicații pentru smartphone care să-ți trimită notificări când e timpul să bei apă. Dacă te plictisești de gustul apei, poți adăuga felii de fructe sau legume proaspete, cum ar fi lămâia, portocala sau castravetele, pentru un plus de savoare și un gust mai bun. 

În concluzie, dacă vrei să-ți atingi obiectivele fizice vara asta, ține cont de sfaturile de mai sus! Odată ce te simți bine în pielea ta, te vei putea bucura mai tare de vară!

Foto de Adrienn/Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg