Cum se înţelege Mirela Vaida cu soţul ei. Relaţia lor s-a schimbat de când au devenit părinţi: "Suntem destul de îndrăgostiţi"

15 februarie, 2021
5 sotul mirelei vaida 6 jpg jpeg

Au trei copii împreună şi se pare că sunt mai fericiţi ca niciodată! Mirela Vaida a dezvăluit amănunte din relaţia pe care o are cu Alexandru Vaida, soţul ei. 

În 2009, Mirela Baoureanu a devenit Mirela Vaida, s-a căsătorit atunci cu Alexandru Vaida. Aşa o relaţie au avut şi au încât acum au o familie fericită, cu trei copii. Vedeta a explicat că ei sărbătoresc iubirea în fiecare zi, aşa de bine se înţeleg. Nu au nevoie de o sărbătoare, de un pretext.

"De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekend-uri eu filmez pentru proiectul „Te cunosc de undeva!”, însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm.", a spus Mirela Vaida pentru click.ro. 

4 sotul mirelei vaida 3 jpg jpeg

Mirela Vaida e sinceră şi nu se fereşte să spună clar că este fericită, are tot ce îşi doreşte. Soţului îi face simple declaraţii de iubire care contează enorm: "Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem.", a declarat pentru aceeaşi sursă. 

Oare şi-ar ierta soţul dacă ar călca strâmb?

"Ce nu i-ai ierta niciodată bărbatului de lângă tine? Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?"

6 sotul mirelei vaida 7 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu