Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
A renunţat la carne, la cina luată la ore târzii din noapte, iar din meniul ei fac acum parte salatele îmbogăţite cu seminţe şi fructele de mare. Acesta este secretul care o ajută pe Andreea Marin să arate atât de bine la 45 de ani.
“Am o viaţă efervescentă şi nicio zi nu seamănă cu alta. De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc şi masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite. Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conţin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale şi ştiu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume şi verdeţuri sănătoase. Ceaiurile şi compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, spune Andreea pentru Click.