Cum se pregătesc de Paşte ştirista Raluca Arvat şi fiul său, Tudor?

26 aprilie, 2019
1 raluca arvat si tudor jpg jpeg

Poate nu vă vine să credeţi, dar băieţelul vedetei TVR are deja 4 ani şi este foarte implicat în pregătirile de sărbători.

Prezentatoarea de ştiri Raluca Arvat a aşteptat întotdeauna cu emoţie fiecare sărbătoare de peste an, dar mai ales de patru ani încoace, de când a devenit mamă. Odată cu venirea pe lume a fiului său, Tudor, ştirista retrăieşte prin ochii lui bucuria pregătirilor de sărbători şi a descoperirii cadourilor. Iată cu ce vine în plus acest Paşte pentru Raluca Arvat şi băieţelul său.

Ce tradiţii respecţi de Înviere? În fiecare an, mergem la Slujba de Înviere, toţi trei. Mai ales că băieţelului meu, Tudor, care are 4 ani, îi place foarte mult atunci când toată lumea cântă şi aprinde lumânările la ora 12 noaptea....

Triumful renaşterii şi al luminii.

Sigur, dar e mult spus încondeiat. Mai degrabă facem nişte picturi modernist-abstracte pe ouă cu acuarele speciale care se folosesc cu mâna. Dar distracţia e mare şi rezultatele haioase... şi asta e tot ce contează.

2 oua pictate de tudor jpg jpeg

Iepuraşul s-a pregătit şi el, dar e tare secretos. Aflăm abia în dimineaţa de Paşte ce surpize a pregătit.

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie. Masa tradiţională de Paşte, când vom ciocni ouă roşii va fi acasă, împreună cu familia, iar apoi seara o voi petrece cu prietenii care îmi sunt alături de 23 de ani din faţa televizorului, dvs. telespectatorii. Aşa că voi avea sărbători cu adevărat frumoase.

Musai ouăle roşii, cozonacul şi pasca sunt pe masa de Paşte. Dar cozonacul îl cumpăr, că am încercat de două ori să îl fac eu, dar o dată nu a crescut aluatul, iar a doua oară s-a ars la copt. Aşa că mai bine îl cumpăr gata făcut, că e sigur aşa cum trebuie. De când eram copil, preferata mea este pasca. Bogată în brânză dulce şi stafide.Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg