Cum se pregăteşte Laura Cosoi pentru naşterea naturală. Soţul nu poate fi lângă ea, în spital

30 iulie, 2020
4 laura cosoi naste natural 3 jpg jpeg

Mai e foarte puţin timp până când Laura Cosoi va naşte al doilea copil! Vedeta nu vrea să apeleze la operaţia de cezariană, vrea să nască natural. A dezvăluit cum se pregăteşte pentru marele moment!

Foarte puţin mai este până când Laura Cosoi va naşte a doua fetiţă. Lunile au trecut cu repeziciune, iar curând îşi va duce bebeluşul la piept: "Mă îndrept cu paşi repezi spre momentul naşterii şi parcă nici nu-mi vine să cred că e aşa aproape. Nu pot să spun că am emoţii, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ţine pe cea mică în braţe, de a o aduce acasă şi de a ne bucură toţi de ea e din ce în ce mai puternică. 🤍 Ca şi rândul trecut, voi naşte natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, şi mă bucur că voi avea alături de mine aceeaşi echipa că şi la prima naştere.", a mărturisit mămica.

Laura Cosoi îşi dorea foarte mult ca soţul său, Cosmin Curticăpean, să fie prezent la naştere, la fel ca prima oară. Din cauza pandemiei de coronavirus, lucrul acesta nu mai e posibil: "Din păcate, Cosmin nu va putea fi şi de dată asta cu mine, deşi mi-aş fi dorit foarte mult. Cu pandemia asta trăim o situaţie specială şi trebuie să respectăm regulile de siguranţă ale maternităţii, pentru că, în fond, n-are rost să riscăm. Aşa că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, de dată asta voi fi doar eu cu cea mică, o voi duce la toate controalele, deşi lucrurile astea le-a făcut rândul trecut Cosmin", a adăugat ea pe blogul său.  

1 laura cosoi naste natural 4 jpg jpeg

În plus, vedeta s-a interesat deja la maternitatea unde va naşte despre proceduri, cum s-au schimbat acestea în aşa perioadă: "Am purtat deja o discuţie cu cei de la maternitate să văd cum va fi procedura în situaţia pe care o trăim acum şi am înţeles că voi intră prin triaj, apoi voi merge direct în salon sau sala de naşteri – depinde cum va fi situaţia. Nu vor fi însă probleme, pentru că eu sunt asigurată în sistem tot la ei şi vor face tot posibilul că procedurile de internare să fie cât mai uşoare, dat fiind că naşterea este naturală şi nu se ştie ce şi cum de la început. Am  mare încredere că totul va fi aşa cum îmi doresc, în linişte că şi dată trecută, cu atât mai mult cu cât am drumul “bătătorit” cum se spune. Cât priveşte trusa pentru maternitate, nu-mi iau mare lucru la mine, pentru că ne asigura tot ce ne trebuie şi pentru mine şi pentru fetiţă noastră.".

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}