Cum se simte fiul lui Kamara după cea de a şasea intervenţie chirurgicală. Leon a fost operat în Spania

30 iulie, 2020
1 kamara jpg jpeg

Kamara şi soţia lui se află în aceste zile în Spania, unde micuţul Leon a trecut prin cea de a şasea operaţie.Solistul e optimist în privinţa rezultatelor, dar aşeaptă mai multe informaţii de la medici.

 “A fost bine. S-a trezit mai plângăcios, aşa cum e normal după anestezie. Acum aşteptăm să vedem rezultatele în decursul timpul, când o să vină doctorul la control în România. Va veni să îl vadă pe Leon, apoi, peste trei luni, mai venim la un tratament intensiv. Intervenţia a durat 30 de minute - 40, cam aşa cu tot, dar ni l-au adus după o oră", a spus Kamara  la Antena Stars.

Artistul a povestit cum a ajuns fiul lui în această situaţie “Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanţa a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deşi nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracţii. Eu nu eram în ţară, iar Oana plecase cu sora ei şi cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.

Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în Bucureşti îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanţa a obligat-o să rămână în spital şi a lăsat-o singură să nască natural, cu moaşa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecţie pentru dilatare şi o incizie”, a spus Kamara pentru Libertatea.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate