Cum şi-a cerut Mircea Diaconu soţia în căsătorie: "I-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric"

29 iulie, 2021
1 diaconu jpg jpeg

Sunt de 41 de ani împreună şi nu îşi imaginează viaţa unul fără celălalt.  Mircea Diaconu şi  Diana Lupescu par să fi descoperit secretul unei vieţi pline de iubire în doi. Povestea lor a început pe neaşteptate.

“În 1979, prima noastră întâlnire a fost la Teatrul Bulandra, am vrut să fiu amabil cu o colegă actriţă, i-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric. La a doua întâlnire, la mare, am pălăvrăgit şi cu asta basta. A venit toamna, în 1980, m-am întâlnit cu Eugenia Vodă, ploua, i-am cerut telefonul Dianei, atât. Am simţit nevoia s-o sun, i-am zis că am treburi prin Moldova, pot să beau o cafea, la tine, la Bacău. Am ajuns acolo, «ai o cafea, că aşa ai zis», am băut o cafea în bucătărie, am vorbit de teatru, am mai intrat în sufragerie, nu m-am gândit la nimic înainte, dar în clipa aceea mi-a venit s-o întreb: «Dacă te-aş cere de soţie, ce-ai zice?». «Aş fi de acord», a răspuns ea. Am continuat să discutăm. Apoi, seara, am întrebat-o încă o dată: «Hai să fim şi serioşi, vrei?». Şi au trecut 41 de ani şi ceva de atunci, ne-am căsătorit, ani divini”, a povestit Mircea Diaconu la Kanal D, în emisiunea Denisei Rifai.

Actorul are convingerea că vine un moment când nu îţi poţi vedea viaţa fără cel de lângă tine.

„Viaţa nu are tipare, ci are principii, reguli. Fiecare simte în celălalt sprijin, putere, curaj când nu ai. Fiecare adaugă ceva şi, practic, încet, încet nu poate trăi unul fără celălalt. Cam asta e: nevoia de celălalt. Nevoia e ca respiraţia. E minunat că, după 41 de ani, ne uităm în spate şi vedem construcţiile familiale, nu doar copii, nepoţica, dar şi cuibul nostru, tot ceea ce am făcut împreună în viaţă şi care este splendid”, a mărturisit Mircea Diaconu.  Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}