Cum şi-a cunoscut Ioana Ginghină iubitul. Actriţa e la un pas de nuntă

7 mai, 2021
5 ginghina2 jpg jpeg

S-a îndrăgostit rapid după divorţ, iar acum e la un pas de căsătorie. Ioana Ginghină crede că a găsit, în sfârşit, bărbatul care i se potriveşte perfect.  Întâlnirea dintre ei a venit pe neaşteptate.

“Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic, ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua am mers să bem un pahar de vin. Deşi conduceam, am zis că merge, era zi, o să merg pe jos”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

“Am degustat acel vin, a fost foarte bun şi seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin şi cu Cristi acasă.

A fost foarte drăguţ că mi-a lăsat vinul şi după am început cu mesajele.. şi aşa s-a înfiripat şi au mers lucruile foarte rapid”, a mai spus Ioana Ginghină.

Acum se pregătesc de nuntă. Ba mai mult, îşi doresc şi un moştenitor. „Da, am fost cerută în căsătorie. Sunt într-o perioadă în care-mi merge foarte bine. Îmi doresc un bărbat care să investească în mine, în sensul că să investească sentimente, complimente, să fie atent la ce-mi doresc, la nevoile mele.

El e aşa. Am lângă mine un om care ştiu clar că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să-l cresc. Ruxi ştie despre asta şi e încântată”.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg