Cum şi-a organizat viaţa Elizabeth Hurley în izolare cu 8 oameni. "Aş putea spune că sunt fericită, doar că nu mă pot îndrăgosti!"

13 aprilie, 2020
1 liz 3 jpg jpeg

Actriţa de 54 de ani şi-a spus oful despre perioada pandemiei, pe care, altfel, o petrece într-o izolare mult mai plăcută decât a altora

Elizabeth se află în vila ei din Hertfordshire, din apropiere de Londra, împreună cu 8 rude, printre care fiul ei, Damian. Nu sună rău pentru această perioadă restrictivă, nu-i aşa? Şi totuşi, Hurley resimte singurătatea, după cum a recunoscut pentru revista Hello. "Mi-aş dori să mă îndrăgostesc nebuneşte de cineva, ceea ce sigur nu se va întâmpla câtă vreme stau în izolare cu rudele mele de sânge", a spus actriţa, care nu şi-a negat însă plăcerea de a se aranja în casă ca şi când ar pleca la o întâlnire romantică la care ar trebui să fie seducătoare, după cum se vede în poze - toate făcute de când a intrat în izolare.

Actriţa a comparat şederea cu familia ei cu atmosfera din serialul anilor '70 The Waltons, despre felul cum a trecut o familie prin perioada marii depresii şi apoi prin cel de-al Doilea Război Mondial. "Suntem 9 în total. Toată familia este cu mine, inclusiv mama, o mătuşă, dar şi o prietenă cu grave probleme respiratorii. Şi adesea mă cuprinde panica, gândindu-mă că nu voi putea să am grijă de ei cum trebuie, de aceea nu am lăsat pe nimeni până acum să părăsească această casă", a povestit Liz. "Doar eu ies puţin la magazinele alimentare din zonă, port mănuşi şi mască, iau ce trebuie şi mă întorc. Sunt îngrozită că le-aş putea aduce virusul oaspeţilor mei vulnerabili. Dar ne-am organizat bine cu toţii. Fiecare are misiunea sa şi task-uri desemnate într-un Excel, în care am scris pe culori diferite ce are fiecare de făcut. Eu cumpăr alimente, pregătesc mâncarea şi spăl rufele. Dacă nu ar fi teama aceasta că cineva s-ar putea îmbolnăvi, aş putea spune că suntem chiar fericiţi cu toţii aici. Ne-am impus să nu deschidem televizorul până la ora 6 seara, astfel încât să nu lâncezim".

liz 1 jpg jpeg
liz 2 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}