Cum şi-a sărbătorit Andreea Mantea băieţelul! David a împlinit 5 ani

28 mai, 2020
8 fiul andreei mantea 5 ani 3 jpg jpeg

Are motive să zâmbească! Andreea Mantea e cea mai fericită mamă! Îşi iubeşte nespus fiul care recent a împlinit 5 ani! L-a sărbătorit într-un mod special!

În urmă cu 5 ani, în Bucureşti, Andreea Mantea devenea pentru prima oară mamă. A trăit o bucurie imensă, căci mulţi ani la rând a trăit cu ideea că nu poate avea copii. Minunea s-a întâmplat, iar David a venit pe lume. Viaţa ei s-a schimbat de atunci, la fel şi priorităţile...şi responsabilităţile. Este în continuarea prezentatoare, însă, pe lângă carieră, are, mai ales, grijă de fiul său care creşte pe zi ce trece.

Iată că David a împlinit acum 5 ani. Ziua nu a trecut oricum, cei doi au sărbătorit. Andreea Mantea i-a organizat fiului o surpriză, a cumpărat un tort special, cu figurine, dar şi multe baloane. S-au pozat împreună, au urcat imaginile în mediul online, iar prezentatoarea a avut şi un mesaj: 

"A mai trecut un an...💫 Puiul meu se face din ce în ce mai mare iar eu nu ştiu cum să fac să opresc timpul! Dar ştiu că nu pot... Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănătos şi la fel de fericit că şi până acum! 🙏🏻❤️"

De o bună perioadă de vreme, Andreea Mantea a părăsit România. Locuieşte în Turcia alături de fiul său, acolo au loc filmările emisiunii pe care o prezintă, "Puterea Dragostei", show-ul difuzat pe Kanal D. 

7 fiul andreei mantea 5 ani 1 jpg jpeg

Cristi Mitrea are o legătură specială cu fiul său

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Andreea Mantea şi Cristi Mitrea sunt în relaţii foarte bune de dragul băieţelului lor. Tatăl îi acordă atenţia necesară micuţului David, ba chiar petrec şi timp împreună când au ocazia. Lunar, acesta i-ar da fiului şi o pensie lunară. 

„Mitrea plăteşte 200 de euro pe lună pensie alimentară şi este extrem de implicat în creşterea băiatului. Se înţeleg de minune, se consultă pentru orice şi se ajută la nevoie', au declarat surse din anturajul celor doi pentru playtech.ro. Se pare că cei doi părinţi se gândesc la fiul lor, la educaţia lui, să aibă un viitor frumos. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg