„Dacă vrei să faci sex cu el, trebuie să ai pregătită pilula albastră!” Ce rapper faimos primeşte nota 4 în pat?

26 martie, 2021
artist55 jpeg

Ca rapper are o reputaţie extraordinară, devenind idolul puştilor din întreaga lume. Însă, ca iubit, lasă de dorit. Cel puţin dacă e să ne luăm după ce spune fosta lui soţie care, vorba-aceea, l-a cunoscut în intimitate. Şi regretă oare momentele petrecute cu el între aşternuturi?

Cine este „repetentul” la sex? Eminem, doamnelor şi domnişoarelor! El n-a primit notă de trecere din partea celei care a ajuns să-l cunoască cel mai bine. Kim Mathers l-a atacat pe Slim Shady acolo unde îl doare mai tare, l-a aplicat o lovitură sub centură, de pe urma căreia rapperul nu prea şi-a revenit nici în ziua de azi. Ce-a avut de comentat femeia cu privire la prestaţia sexuală a individului?

2 eminem jpg jpeg

În primul rând, Kim a ţinut să informeze întreaga lume că fostul ei partener de sex nu e deloc bine dotat şi, de parcă asemenea nenorocirea nu era suficientă, ea a adăugat şi faptul că Eninem e incapabil să facă o femeie fericită în pat.

stanga
dreapta
2 eminem jpg jpeg
3 em jpg jpeg

„Dacă vrei să faci sex cu Marshall, trebuie să ai la tine pipula albastră (n.r. Viagra) şi să te asiguri că o ia, că altfel rămâi cu ochii în soare, n-o să se întâmple nimic între voi”, a dezvăluit, fără pic de jenă, fosta doamnă Eminen.

Cu Kim, fosta lui parteneră de sex...

3 em jpg jpeg

Ce-i drept, nici el nu s-a purtat prea frumos cu ea. Până şi el a recunoscut că a cam lovit-o pe Kim în timpul mariajului lor şi a compus o melodie în care a vorbit despre cum ar răpi-o şi ar omorâ-o. Cine se mai miră că femeia a început nemilosul atac la adresa unuia dintre cei mai mari rapperi din lume, după asemenea tratament?!

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg