Dan Bittman a improvizat o cântare recent, la unul dintre localurile din Bucureşti. Terasa a primit o amendă piperată

3 noiembrie, 2020
3 dan bittman cantare in pandemie 1 jpg jpeg

Dan Bittman a ocupat zilele acestea primele pagini ale ziarelor cu declaraţiil sale despre coronavirus. Cântăreţul este foarte activ în această perioadă frecventează terasele din Bucureşti cu prietenii. A imprevizat o cântare la una dintre ele, iar localul a primit o amandă, se pare că nu din cauza artistului. 

Dan Bittman nu crede că masca ne protejează de coronavirus, nu crede că trebuie să stăm aşa de departe unii de alţii. Artistul nu înţelege de ce autorităţile au luat decizia de a închide restaurantele, teatrele, sălile de concerte: "Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu laşi oamenii să vină la teatru cu măşti, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morţi. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu şi văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată şi îmi permit s-o spun şi asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor şi eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea şi am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate aşa ceva, este prea mult", spunea el într-un interviu pentru gandul.ro. 

În această perioadă, Dan Bittman a apărut în repetate rânduri la terase, cu diverşi prieteni. Poartă mască, păstrează distanţarea, respectă toate regulile impuse de autorităţi în ciuda părerilor sale. Recent, mai exact în weekend, a fost să ia masa la "IT Cucina" din Herăstrău. Şi, pentru că îi era dor să ţină microfonul în mână, să cânte, nu a putut refuza invitaţia prietenilor de a interpreta una din celebrele lui piese, „Ţi-am dat un inel”, conform click.ro. 

„Este clientul şi prietenul nostru, iar sâmbătă seara a fost aici, la masă. Bandul nostru l-a rugat să cânte o melodie alături de ei, iar Dan s-a ridicat şi a cântat. A fost ceva scurt şi spontan, nimic organizat”, au declarat reprezentanţii localului pentru sursa citată.

Cântăreţul de 58 de ani a fost filmat în timp ce cânta şi apare alături de proprietarul restaurantului, Joshua Castellano. Clipul de câteva secunde a fost postat pe pagina de Instagram a terasei IT Cucina din zona de nord a Capitalei. Se pare că poliţia a dat o amendă localului în valoare de 22.000 de lei.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg