Dan Bittman a improvizat o cântare recent, la unul dintre localurile din Bucureşti. Terasa a primit o amendă piperată

3 noiembrie, 2020
3 dan bittman cantare in pandemie 1 jpg jpeg

Dan Bittman a ocupat zilele acestea primele pagini ale ziarelor cu declaraţiil sale despre coronavirus. Cântăreţul este foarte activ în această perioadă frecventează terasele din Bucureşti cu prietenii. A imprevizat o cântare la una dintre ele, iar localul a primit o amandă, se pare că nu din cauza artistului. 

Dan Bittman nu crede că masca ne protejează de coronavirus, nu crede că trebuie să stăm aşa de departe unii de alţii. Artistul nu înţelege de ce autorităţile au luat decizia de a închide restaurantele, teatrele, sălile de concerte: "Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu laşi oamenii să vină la teatru cu măşti, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morţi. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu şi văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată şi îmi permit s-o spun şi asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor şi eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea şi am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate aşa ceva, este prea mult", spunea el într-un interviu pentru gandul.ro. 

În această perioadă, Dan Bittman a apărut în repetate rânduri la terase, cu diverşi prieteni. Poartă mască, păstrează distanţarea, respectă toate regulile impuse de autorităţi în ciuda părerilor sale. Recent, mai exact în weekend, a fost să ia masa la "IT Cucina" din Herăstrău. Şi, pentru că îi era dor să ţină microfonul în mână, să cânte, nu a putut refuza invitaţia prietenilor de a interpreta una din celebrele lui piese, „Ţi-am dat un inel”, conform click.ro. 

„Este clientul şi prietenul nostru, iar sâmbătă seara a fost aici, la masă. Bandul nostru l-a rugat să cânte o melodie alături de ei, iar Dan s-a ridicat şi a cântat. A fost ceva scurt şi spontan, nimic organizat”, au declarat reprezentanţii localului pentru sursa citată.

Cântăreţul de 58 de ani a fost filmat în timp ce cânta şi apare alături de proprietarul restaurantului, Joshua Castellano. Clipul de câteva secunde a fost postat pe pagina de Instagram a terasei IT Cucina din zona de nord a Capitalei. Se pare că poliţia a dat o amendă localului în valoare de 22.000 de lei.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg