Dan Bittman revine în televiziune! Iată ce emisiune va prezenta

7 octombrie, 2019
1 dan bittman jpg jpeg

Pe lângă cariera de cântăreţ, ca solist al formaţiei Holograf, Dan Bittman a fost, în ultimii 20 de ani, şi un adevărat showman, gădindu-şi loc în mai multe formate TV.

Printre emisiunile prezentate de Dan Bittman s-au numărat „Aici eu sunt vedeta“, „Bravo Bravissimo“ şi „Dănutz SRL“, dar a făcut parte şi din juriul „X Factor“. Din câte se pare, celebrul cântăreţ revine din această toamnă în televiziune, acolo unde va fi prezentatorul unui nou show de umor.

Potrivit unui comunicat de presă, Dan Bittman va prezenta, la Antena 1, emisiunea „Antitalent“, care va debuta în curând. „Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracţie. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinaţie între un late-night show şi un comedy show, iar în fiecare ediţie avem în platou un invitat special, care se alătură şi echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii şi momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună şi cu foarte mult bun simţ”, a mărturisit Dan Bittman.

4 dan bittman 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 dan bittman jpg jpeg
3 dan bittman 1 jpg jpeg
4 dan bittman 2 jpg jpeg

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti rock ai României. Pe parcursul carierei sale muzicale de peste 30 de ani, celebrul solist vocal al trupei Holograf a lansat, alături de colegii săi, numeroase hit-uri, iar în curând acesta revine pe scena Antenei 1 în calitate de prezentator:

„Nu îmi este greu să mă împart între acest proiect şi concertele pe care le am cu Holograf, pentru că zilele de filmare sunt prestabilite, iar spectacolele le am, de obicei, pe final de săptămână. Încă din primul moment în care am dat REC am stabilit cu echipa o serie de paşi de urmat, pentru a face acest proiect să meargă ca pe roate şi a le aduce telespectatorilor un nou show, de calitate, care să îi ţină cu zâmbetul pe buze”, a mai adăugat Dan Bittman.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg