Dan Bordeianu, invitat la Adela Popescu în emisiune. Ce i-a transmis actorul, după 15 ani de la despărţire

9 martie, 2022
1 adela jpg jpeg

Dan Bordeianu a fost astăzi invitatul Adelei Popescu în emisiunea ”Vorbeşte Lumea”.

Cei doi foşti iubiţi au stat faţă în faţă, la o discuţie profundă şi animată de realitatea întortocheată a zilelor noastre. Cei doi actori au trăit o poveste de iubire timp de trei ani, între 2004 şi 2007, în perioada în care erau şi colegi în serialul ”Numai iubirea”.

Din 2015, Dan este căsătorit cu Teodora, iar Adela are o familie frumoasă cu Radu Vâlcan şi trei băieţi superbi. Dar fiind rolul său de moderatoare într-o emisiune mondenă, nu putea lipsi Dan, cu noul său proiect, filmul „Căutătorul de vânt” în care are un rol principal. El a venit împreună cu colega sa, actriţa Olimpia Melinte.

Cei doi foşti iubiţi nu au fost deloc stingheriţi de faptul că acum 15 ani povestea lor de amor se sfârşea, căci viaţa merge mai departe, cu surprizele de zi cu zi.

Şi despre viaţă a vorbit şi Dan Bordeianu. Actorul a anunţat că pelicula va rula în cinematografe din 11 martie. În film este vorba despre un tânăr care atunci când află ca mai are foarte puţin de trăit se refugiază departe de lume şi începe o nouă viaţă.

Dan a atins şi două subiecte sensibile şi actuale, pandemia şi războiul: „Dacă tot am fost invitat la tine în emisiune şi am oportunitatea asta, nu pot rămâne nepăsător. E de datoria mea să amintesc de lucrurile care se întâmplă în jurul nostru şi aici mă refer şi la pandemia prin care am trecut şi care ne-a pus într-o stare de asediu, ne-a ţinut permanent într-o stare ca de război, iar mai nou ce se întâmplă în Ucraina.

Cred că una dintre datoriile noastre, în primul rând, dincolo de soluţia mistică, este a nu uita să trăim. Pentru că războiul, pandemia, toate situaţiile astea ne fac, într-un fel sau altul, să uităm să mai trăim şi asta cred că este îngrozitor. Rămânem nişte roboţei care nu nu funcţionăm decât aşa, pe pilot automat şi se duce toată povestea asta şi în film. Adică, este extrem de ancorat în realitate”, a spus actorul la „Vorbeşte lumea”, făcând astfel privitorii foarte curioşi în legătură cu noua sa producţie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi