Dan Capatos, dezvăluiri şocante despre momentul în care a făcut atac cerebral: ” Telefonul era în mână şi mi-am dat seama că nu îl mai simţeam”

3 mai, 2021
Dan Capatos  png

Dan Capatos a venit cu dezvăluiri frapante despre atacul cerebral suferit în urmă cu doi ani. Deşi a mai vorbit în trecut despre această problemă, abia acum a povestit incidentul cu toate detaliile sale. 

Dan Capatos este unul dintre cei mai populari prezentatori, făcând divertisment în televiziune de peste 10 ani. Obişnuit mai degrabă să pună întrebări şi să lase poveştile invitaţilor săi în prim plan, ca orice moderator bun, acesta a vorbit rar despre viaţa sa. 

Nu multă lume ştie că în urmă cu doi ani, din cauza unor probleme de hipertensiune arterială, moderatorul Xtra Night Show a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, suferind un atac cerebral.

Dan Capatos
Dan Capatos

Capatos a mai adus vorba în trecut despre acest episod înfiorător din viaţa lui, dar abia acum a povestit toate detaliile demne de un episod din ”Spitalul de Urgenţă”. Mai mult, tristul incident a avut loc în timpul unei vacanţe.

”Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanţă în Italia. (…) Ne duceam la nişte fini. De acolo plecam cu maşina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simţit din avion, începea să-mi clipocească, aşa, imaginea. Când am aterizat în aeroportul extrem de mic, era acolo un post de  de Cruce Roşie. Mi-au dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem şi eu. Ăsta e tratamentul de urgenţă până vine personalul de specialitate să-ţi acorde un tratament mai de Doamne ajută. Îmi trecuse, era ok şi când am plecat cu maşina să facem drumul acela de două ore... stăteam aşa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion şi zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”. Când mă uit, telefonul era în mână şi mi-am dat seama că nu mai simţeam telefonul. Când am început să vorbesc, mi-am dat seama că nu-mi mai simţeam toată partea stângă şi atunci am intrat în panică”, a povestit prezentatorul de 47 de ani.

Dan Capatos
Dan Capatos

”Am ajuns la un spital de urgenţă acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut aşa, deja îmi revenisem şi am zis: hai să mergem. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigaţiile la el. Ştia boala mea, a reieşit şi din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv şi primele 24 de ore erau destul de delicate”, a încheiat Capatos relatarea despre groaznicul moment.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg